Drömmer

Kan inte sluta att drömma om att fara till södra breddgrader. Så nu försöker jag tänka negativt om att vara södern så blir jag på lite bättre humör!

Denna strand har jag legat på, Freedom Beach. Ja namnet säger sitt, helt underbart fint!

MEN...Hur fint är det att ligga bland krabbor? Hitta rätt plats på strander där det inte finns stora krabbort som har gävit sig ner i stranden och kommer och kniper en i rumpan. Simma bland fiskar och andra sjö odjur som attackerar en. Ormar. Spindlar. Ödlor. Som är i ens närhet. Och apor som stjäl ens saker. Och hajar. KAckerlackor. Rottor. Möss. Hemlösa. Hundar. Katter. Luktar rotit på gatorna. Och en fuktig asig luft. Turister som går med magväska och luktar skit. Flickor som säljer sig själva. Människor man inte vet om man ör kvinna eller man. Marknader som alla ör tokiga på och lurar pengar av en. Nu snackar jag om turistförstörda Thailand. Skall jag fara dit igen så far jag ut på landet där ingen finne satt spår efter sig. Men hur sjukt är det inte, man är i asien och får köttbullar och potatismos på restauranger? Och t.o.m. S.K. har barer där. Punkt.

Jess nu for min södern fiilis lite neråt iaf!:)

Pinsamt.

Idag snackade vi på jobbet om bloggar, så råkade jag förståss säga något att jag har en. Så frågade vad min blogg adress var. Fan va pinsamt, men jag sa den så snabbt så tror ingen snajjade det. Huh!
Fast min mamma läser min blogg, så gör de inget om hon tar del av mitt galna liv, för hon känner ju mig. Men så bra tycker jag nog inte att mina arbetskollegor behöver känna mig och min vardag. :)

Vi är inte riktigt som alla andra..

Funderade här om dagen på mina tjerer, dom bästa tjejerna i välden är dom! Hur härliga de är och framförallt hur öppna de är. En killkompis till mej sa "ni skrämmer lätt bort någon med er öppenhet". Okej vi kanske int funderar på så mycket vad vi säger, det kommer bara rakt ut och personen som får det får ta smällen. Som en av mina vänner sa till ett par på krogen, "ursäkta men vi har lite funderat på om ni har ni sex?" haha. du sku ha sett deras miner! Och när en annan står och berättar hur bra sex hon hade i helgen i matbutiks kön så att Hjördis 80 år nästan får hjärtinfarkt.
För mig är det helt normalt, vi talar allti sådär öppet, ingen skillnad vem som är i närheten, så get used to it om du ska hänga me oss, och bli int skrämd ;)

De va som en kompis mamma sa "tack de räcker, jag vill int veta detaljer vad min dotter gör under lakanen, haha"

Oj vad jag saknar er!

JAG NJUTER AV LIVET, och allt det har att bjuda på !


Lördag!

Slutade tidigare idag från jobbet, tog en powernap och sen rusade jag iväg till gymmet för att få slåss lite på ett Body Combat pass. Har aldri varit så taggad tidigare, "dö jävel" tänkte jag när jag stog och slog och sparka i luften så att mjölksyran bara brände i armarna och svetten rann...
Nu är jag ny duchad, peelad, insmörjad och dricker en Smoothie jag gjort på bär, kvarg och mjölk. Mums!
Idag tror jag att jag bara skall sitta hemma och ta det lungt och har quality time för mig själv, hur härligt är inte det ibland?! 



Fredags mys

Är hem kommen från ett skönt bodypump pass, har just ätit middag och nu sitter jag proppmätt på soffan och väntar på att hockey matchen skall börja. Kanske jag skulle gå ut på en promenix före det. Och nej ingen Hockey öl här inte. Har jobb kl.7.30 imorgon. Men blev erbjuden att fara och åka pulka + afterpulka på Adlon imorgon. Har ju kvällstur på söndagen så why not;)

Har haft lite småroligt på jobbet idag när min handledare har försökt para ihop mig med nya läkaren. Haha. Egentligen borde de vara förbjudet för mig att gå till gymmet, kan int sluta drägla på dom heta kararna där som pumpar! H U O H! I like;)

Ha en mysig fredag, och håll tummarna uppe för Finland ikväll!!!


Frulle

Jag älskar mornar då man får sova ut, vakna till att solen skiner i ansiktet. Idag var just en sån morgon. Okej ksanske vissa kallar det förmiddag men för mig är det morgon. Nu sitter jag och njuter, äter min frulle bestående av gröt, juice, kaffe och en macka. Finns inte något skönare än detta. Nu hoppas jag bara på att hinna ut på en promenix före jobbet.

Ha en underbar dag:) 


Lite underhållning :)

Felsms.com
Fan va pinsamt kul!:D


Good morning my friends!

Ah vad taggad jag är, halva ögat är fast. Jag är trött som bara denn, har träningsvärk och ser ut som quasimodo från ringaren i notredam. Och ändå pinar jag upp mig för att fa och träna istället för att sova. Crazy. Nu har jag smällt i mig en grötportion och skall snart fara mot gymmet och ha lite cirkelträning med gamla handbollstränaren Fanny.
Jejj I like!

Snöigt värre!

Hujj va jag hatar kyla. Fryser när jag sitter inne och ser hur snön bara yr där ute. Jag vill inte ut, men jag måste åtm. gå ner till bilen för att ta mig iväg och träna.

Har nästan varit 1v ledig från praktiken, och ärligt talat så smakar det inte alls att gå på jobb imorgon igen. Skulle önska att allt sku vara över nu. Har ingen motivation, orkar inte vara aktiv. Blä. Jag vill vara ledig,ledig, ledig!

Vi var och Bowla igår, fan vad kul det var! Har inte gjort det på skit länge. Och de märktes nog. Haha.

Nu skall jag klä på mej och fa ´på ett body pump pass.

Ha de great!

Måndag

Ugh, dra mig i bitar, de blev 3-0 till Sverige. Nu är dagen förstörd.
Tur så är fina Sara här och förgyller mina dagar. :)
J var här i helgen, och somvanligt härjade vi på. Några trevliga eckerö bor var här på besök och vi blev fulla som kastruller.
Shit Maj-Britt de är minus 20 grader ute. FATTA! Men solen skiner fullt. Nu skall vi till stan och fika och mysa med Sara.
Ha en fin dag!

Morning!

Jess, nu är äntligen hemtenten i Farmakologi skriven. Och nu är jag 10 gånger smartare än vad jag var igår. :)
Snart skall jag åka iväg mot ekenäs för att plocka upp J och träffa några pärlor. Sedan blir det Åbo&Åland, I Like!

Nu ska ja bjuda på lite Sean Banan igen som förgyller dagen. haha!

Ha de great!

Torsdag

Har tagit lite ledigt från jobbet och kom på en snabbvisit till Finland. Tror jag har världens underbaraste vän som lånar sin bil åt mig, och det erbjöd hon själv. Fast ja körde mot enkelriktat ida, hahah! Int kan man nu märka allt juuh!:) Tack Hanna du är en ängel! ♥ Hur skulle jag annors komma hem med allt pick och pack jag har samla på mig under 2 veckor?

Sombäst är jag stressad, haren hemtent som ska va inlämnad på söndan, och jag har haft den framför mig hela dan men har inte fått nå nerskrivet. Argh. Imoron blir det Ekenäs för att plocka upp Jessica som kommer med mig till Åland över helgen, I like!

Nu ska ja kramas med Mamma&Pappa och skriva maraton på min hemtent.

Kyss, Jag tycker om er!:)

:)

~♥~
"When life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you have a thousand reasons to smile."
~♥~

Tänk på detta nästa gång...

Alla vi friska människor har flera, tio,hundra, tusen önskningar i livet...



...De sjuka har bara EN.
 
 


...

Kan man bryta mot en oskriven regel?

Och om man gör det...Vad händer sen?


Hallå där, kött och blåbär!

Talade just med en av mina roligaste kompisar. Höll på att dö av skratt åt honom. Han är ett stort fan av Sean Banan och skulle hällst gifta sig med han om han kunde. Så dags att komma ur skåpet nu!;) Hahaha kan inte låta bli att skratta. ROMPAAAH!


Detta inlägg är åt dej J.A.Lupala. :D

Glad alla hjärtans dag mina nära & kära !


Blog lovin'

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla = Följ min blogg med Bloglovin

Love ?

Satt med väninnan här om dagen och funderade på en sak...

Hur skall man älska någon, som har älska nån förut?

Kan man göra de?
Uff.
Mina karar skall iaf vara orörda!:D

Litchi Funderingar...

Är nyss hemkommen från ett dubbla träningspass på gymmet, och slappnar av kroppen med kamomill te. Finns inte en underbarare känsla än att va nytränad, duschad och insmörjad i fina hudvårds produkter.
Fick nån ny shampoo från sparhallen som doftar glass+kinuskisås, fatta vad sugen jag var hela dan på jobbet idag när jag kände doften från mitt hår vart jag än gick. Farlig produkt, går snart å smakar lite!:)

Jag vet nog varför Ålänningar är så smala. Det är billigt att träna och dyrt i matbutikerna här. Så int är det så konstig orsak att de flesta är lite undernärda och vältränade! (Okej jag tycker det är sjukdyrt  i matbutikerna här, men då är det inget gämfört med vad tösarna i norge har det)

Förövrigt funderade jag igen på samma fråga jag gjort många gånger förut. Var hör jag hemma? I åbo har jag en fin lägenhet, vännerna, skolan, min mormor, men det känns inte som mitt hem. "Hemma" i mitt barndomshem i Grankulla känner jag inte heller mig hemma. Jag har gått på gatornsa där sen barnsben, gått i skola där och i helsingfors. MEn ändå varje gång jag är där känns gatorna främmande. Dett känns inte som mitt hem, utan mamis&papis. Nuförtiden.

Kanske det beror på att jag flyttade hemifrån som 17 åring. Flyttade till Ekenäs och gick sista året till närvårdare där, flyttade pånytt till en ny lägenhet i Ekenäs och jobbade ett år. Efter det flyttade jag till Åbo och nu har jag varit statsionerad där i snart 2 år. Och var jag befinner mig efter dessa 3,5 år i skola vet man ej. Hoppas långt bort från Finland.

Jag lovar att jag går snart omkring lika dessorienterad som en dement 80åring och söker efter mitt hem!

Min nya passion.

Tidigare shoppade jag som en tok. Nu har jag ersätt mitt shoppande med träning. Så under min 1 månads tid här har jag typ varit 5ggr till stan. Tänk de. Men desto mera ggr till träningsverket. Tummen upp för det!
OCH det syns verkligen på kontot.
Nu >> träning! Adjöss. Det är ju så himla kul!

Hur kan det vara så perfekt?

Jag har världens perfektaste vänner. Fast man inte själv alltid är perfekt.
Jag har den finaste familjen en människa kan få.
Jag har trivs med mitt yrke. Och får snart mitt drömjobb i uppfyllellse.
Jag har hela livet framför mig att göra vad jag vill.
Jag är ung och kan reglera mina riktlinjer i livet.
Jag lever en dag, minut i sender.
Jag ler.
Jag är lycklig.
Jag har pengar och skor på fötterna.
Jag står stadigt på jorden.
Jag vet vad jag vill.
Jag lär mig varje dag något nytt.
Jag lär andra varje dag något nytt.
JAg har tak över huvudet.
Jag vet vem jag är.
Jag lever mitt liv som i mina drömmar.
                      ♥
Hur kan ens liv vara så P E R F E K T ?


Måndag 08032010

Tjolhopp! Här är jag igen efter en intressant helg. Jag har åtm kommit på att jag är den pinsammaste tösen på denna ö. Eller iaf känns det så. MEn tur så har jag bara 4 veckor kvar av min praktik och då lämnar jag ön och mina pinsamma stunder här. Hih.:)

Förövrigt så tänkte jag ekonomiskt på helgen och skulle själv slinga mitt hår, men det slutade med att ja hamnade fara ut med pissgult hår. Snyggt! Nu är jag nyss hemkommen från frisören och jag har min gamla färg tillbaka. Allt detta blev och kosta 75€ + bensinen som for på körandes av och ann till stan. Så de blev inte så ekonomiskt iallafall. Det var iaf första och sista gången jag färgar mitt hår själv. Tur att man lär sig av sina misstag!

Idag står på agendan Tentläsning + träning, tror jag skall köra dubblapass idag när jag låg hemma och mådde skräp igår när andra var aktiva. Morkkis.

 


I missing U.



Denna underbara tös Åker till Tanzania imorgon för att göra sin praktik där.
Tänk vad modig hon är!
Hoppas ingenting händer till denna otroligt fina tös.
Då jävlar!
Ja önskar dig en trevlig resa, och hoppas du kommer helskinnad hem.
Glöm inte bort att vi i Finland tänker på dig!
Jag saknar dig världens bästa Bodil
<3
 


U make me feel alive.


Livsvanor.

Det är lite lustigt att varje gång man far nånstans ändrar man "livsvanor". Som t.ex. jag tror jag inte under min vistelse i åbo ätit ett ända knäckebröd eller spelat kort. Här på åland äter jag knäckebröd varje dag och spelar kort x flera per dag. Wierd. Och konstigt nog så smakar int min morotsoppa lika gott här som hemma. 
Men däremot så smakar alltmöjligt annat mycke mer här en hemma! 
Jag stortrivs på Ålandet :)

 ps. Jag hatar Jonathan från Spotify!


Trött, tröttare, tröttast.

= Jag. Just nu.

Har nyss vaknat efter en liten powrnap, och har inte riktigt kommit igång ännu. Sitter på soffan och fryser och börjar frysa ännu mer när ja tänker på att ja måst klä av och på mig och fara iväg till gymmet. Idag är jag faktiskt inte alls motiverad. Skulle hellre ligga under täcket och mysa. Så ja hoppas nästan att Hamps skulle ringa och säga att hon inte heller orkar fara...

Nämen usch hur ja talar!Klart jag ska fa på gym. jaja, om en ½ timme så far jag på ettl Bodycombat pass och slår ner dig! 

Snark.

Ha en fin dag allesammans!:)
xXx

Vill ha sommar, sol och en resa till södern!


Snygg bikinövredel du har Alexandra;)

Stekarna i vattenparken.

Vi lärde oss nån grekisk dans:D Fan vad man känner sig albino jämfört med bilden!

Hamburgare!

Det var några bilder från en strålande resa i partystaden Kos 2008.


Fat vs skinny.

Hah, ja håller på att dö av skratt! Råkade komma in på några obekantas bloggar och där stog pinnsmala underbara "Sara" och tyckte hon va fet. Och skulle börja banta? Alltså. Ja fattar int hur en människa kan ha så dåligt självförtroende?

Va för gudskull nöjda me er själva så blir utsidan oxå mycket vackrare. Stråla ut din skönhet med att va nöjd med dig själv. Seriöst. Klart alla tycker du ser ut som satan när du påpekar det på din blogg oxå, seriöst. Vill du att man skall kommentera, "nej du är ju inte det underbara Sara" ? Okej, fine. So pathetic!


Hur skall det gå?


Off 2 work.

Om ca. 30 min skall denna tös på jobb. Men före de skall jag bjuda på några bilder från helgen. Hade fan så kul, men tyvärr så tog Arken mitt minne igen. Men kul har jag tydligen haft. Nästa veckoslut kommer hoppeligen fina J hit igen. Fan vad roligt det ska bli!


Denna söta Ekenäs kille hittade vi on the dancefloor.

Fiilis?

Denna fina tös förgyller mina dagar<3


Tråkigt?

KILLAR
en kille som har samma humor som dig - Janne.
en kille som gör dig glad. En? Det finns många:)
en kille du tycker har skön stil. Hmm. Mr. X.
din bästa killkompis - J.L.
en kille du litar på - Anders.


SENASTE

personen du strulade med? Mr. X.
personen du kramade? Hanna kanske?
personen du tänkte på? Mr. X.
personen som sov i din säng? Mr. X.
personen du skrev med på msn? Alexandra kanske?
personen du var med? "var" med hanna och träna igår.
djuret du köpte? - Måset väl ha varit Janne L. då?:D
maten du åt? - Tortilla.


KOMPISAR

en kompis du saknar - Alex.
en kompis du älskar riktigt mycket - Matti.
din bästa kompis - De finns så många, men nog finns det kanske några som är närmare.
en kompis du glidit ifrån - Nog finns det väl några såna oxå. :/
en kompis du kommit nära - Alla!


NÅÅÅÅÅ RANDOM

stänger du av mobilen när du sover? neppsan!
biter du på naglarna? - fy satan.
var du full senast du hade sex? No coments.
har du kysst en polis? Ofcourse;)
har du någonting att dölja? kanske de;)
kan du baka bröd?  Klart ja kan!
vet du hur man frostar av en frys? jeppsan

UTSEÉNDE

hårfärg - Ljusbrun?
ögonfärg - Blue
längd - 171-172
skostorlek - 41, ja vet att ja har stora fötter!
ålder - 21

KÄRLEK/SEX

har du en kille/tjej just nu? Som om du sku ha någo me den saken att göra.
gillar du någon?  kanske de.
vem? Int dig iaf.
har du haft många förhållanden? ...
vad har du på dig nu? En oversize skjorta och mjukisbyxor


VEM

vem är i rummet med dig? Me, myself and I.
vem fick du senast sms av? Jessica
vem tänker du på nu? - Jessica
pratade du senast i telefon med? JEssica :D
vems hus var du senast i? - öyhmm...
vem önskar du var med dig nu? - Just du.
vem i din skola går dig mest på nerverna? -


VAR

var går du i skolan? Yrkeshögskolan Novia i Åbo.
var är din telefon? - I fickan
var är din mamma? - På jobb?
var sover du? - i sängen
var handlar du mest? - Kantarellen för tillfället.
var fick du tag i tröjan du har på dig nu? - Cubus
vart åkte du senast bil? - till Träningsverket.
var i ditt rum är du? - i soffan

VAD

vad drack du senast? - Apelsin juice.
vad är det för färg på dina byxor? - Black
vad är den närmaste saken som är blå? Gardinerna
vad gillar du mest med skolan? - Att alla vänner är samlade
vad har du på fötterna? - Oranga yllesockor som Sara har stickat åt mig :)
vad är din favorit färg? - Aprikos röd, eller va de nu heter, pink. eller alla grana färger!
vilken film såg du senast? - Minns int?
vad hör du just nu? - The girl and the robot - Röyksopp

HAR DU NÅGONSIN

sovit i en annan säng? - Nää..hur fan sku ja de?
hånglat på en bio? - Nåh joooh.
hånglat i skogen? - Jou.
tyckt att din kusin är het? - jepp.
sovit naken? - jag sover alltid naken.
kört över hastighetsgränsen? - jo
målat om ditt rum? - jepp
dansat framför en spegel? - haha jepp!
dumpat någon? - mmm.
stulit pengar från en kompis? - Varjedag, därför är mina kompisar så fattiga. Sorry. Haha, trodd du!
hoppat in i en bil med folk du just träffat? - haha OM jag har!:D
varit i slagsmål? - kanske
smugit ur ditt hus? - jo
haft känslor för någon som inte känt detsamma? Vet ej?
hånglat med en främling? haha:D
älskar eller saknar någon nu? - kanske de.

NÅGON/VEM/HAR DU/DAGENS

någon som förstår dig - många
någon som du saknar - finns väl några.
någon du längtar efter - mm joo.
vem kramade dig senast - Hamps kanske?
vem pussade dig senast - Mr. X.
vem ringde dig senast - J.
vem ringde du senast - J.
vem var du hemma hos senast - Hanna
har du några kärleksproblem - noup.
har du käkat något idag - jepp, rostbröd. Nami:P
har du pratat med ngn idag - JEppsan
har du gråtit idag - Borde ja ha gjort de?
har du skrattat idag - haha helatiden!:D
dagens outfit - Normal gå till jobbet outfit.
dagens låt - Melissa Horn - Långa nätter
dagens dusch - ´Hell no,
dagens frisyr - Ser ut så satan!
dagens smink - inget
dagens vill ha - Helkropps massage, tack!


RSS 2.0