BLOGGTORKA

För tillfället känns bloggen, onödig, löjlig och tidskrävande. Så jag funderar på att lägga ner den, eller så väntar jag på att höst rusket kommer och jag kanske då får mera inspiration...
 
Sitter sombäst på jobbet med natt 2/2 på g, lugn natt hittills har det varit.

ROCKOFF veckan har gjort mig rejält sliten och nu är jag definitivt behov av REHAB. Har inte gjort nå annat än supit, jobbat, ätit skit mat, umgåtts med härliga personer och kramats. Och nu känner jag mig som om jag gått upp 10 kg MINST. Hahah skööönt:)
Har lite småroligt åt det att Marre spenderade helgen på samma Ö som jag och tror ni vi sågs en enda gång, nepp vi sprang omvarandra jämt :D Synd gumman, men vi får ta de i höst istället;)

´Synd fungerar int min bästa vän Facebook här på jobbet, så ja har tittat på datorer och jag har hittat en riktigt fin som jag länge drömt om dvs denna härliga ROSA laptop av Sony. Men är det kanske smartare att köpa en annan som är billigare och har mera funktioner?!

Nej nu ska ja arbeta vidare, Får se när ni hör av mig pånytt här på bloggen. Jag lovar inget!;)
Ha det great!
xXx

I'm alive!

Här på kongo har det hänt mycket. Om man berättar allt kortfattat i ett nötskal så har vi festat loss, njutit av härliga varma dagar, haft tattar läger i vårt hus, vi har grillat och chillat och njutit av sällskapet och härliga nya vänner man fått, jag har blivit fötjust...Och min kära far beskriver sin dotter såhär SSS= sova, sola & supa, dvs. jag i  ett nötskal:)

Min andra hälft har varit 3 dagar borta från mig på fastlandet, och fan vad jag saknar henne!
Kom hem ti Mervi min Matti<3

Och hey! ROCKOFF är på G nu denhär veckan så kanske vi syns i vimlet;)

RSS 2.0