Härliga barndomsminnen

Såg imorse på foton från när jag var liten, och då kom alla galna barndiomsminnen fram. Har varit värsta busungen, stackars föräldrar som har måsta stå ut med alla mina bus och klagomål. Men jag har ändå haft den bästa barndomen ever!:)

NU är det dags att röjja upp dn här bomben här hemma. Måst ju städa när det kommer gäster hit ida. Idag skall  sandra firas GRattis tösen!

 

Helsingfors eller Åbo?

För första gången kom den känslan att shit, har jag valt fel stad. När jag flyttade hit var jag 100% på att åbo är mera för mig eftersom jag i 17 års tid har bott i hesa trakterna. Men på lördan när jag gick på gatorna som jag gått på enda sen jag lärde mig gå, fick jag lite känslan att hesa är nog min stad, det är där jag hör hemma. Åbo känns allt för litet, allt befinner sig typ runt torget och that's it! Som party stad gillar jag oxå nästan hesa bättre, finns mera att välja på där. Som på lördan när vi tappade bort oss till en gay bar, har aldrig haft så roligt! Jessica och jag sku poka lesbon så att dom sku bjuda på dricka åt oss men de slutade ju att shakki trodde att jessica och jag var ett par..så de va inte så lyckat!

Nästa vecka blir det mycket pogram:
  • Onsdag - Hangö gille sitz
  • Torsdag - Halloween sits
  • Fredag - Min födelsedag!
  • Lördag - Halloween fest @ hanko
Så jag tror jag firar min födelsedag först sen nästa vecka dvs. 8.11!

Ida borde man ta itu lite med skolupgifer och tenten som vi har på fredagen. Usch det stressar mig! Såntur kommer Sandra hit och myser ikväll, känns som om de är evigheter sen man snackat ordentligt med henne.

Köpte en marilyn monroe klänning & peruk igår så nu e halloween dräkten färdig;)

Jag älskar regn och mys!

Studiestöd tack!

Efter att ha vari van med att slösa tusenlappar per månad och det har inte heller räckt till så hu sku ja få mitt studiestöd på 468€ att räcka till?! Kan int avvänja mej från min shopaholic, alkoholister har ändå hjälp av a-kliniken!Orättvist. Idag blev de igen en spontan shopping runda kom hem me 2 par skor och lite annat onödigt, dit for över 100€ sablar! Har sprungit som en dork ida på kaffe, först med kusinen min och sedan me maja & jenny och därefter me hanna & sara och sedan ännu ut på en öl med alina, sara, emmi och frida. Gillar fika kulturen:)

Väntar till lördan så jag får festa med min jessica i huvudstaden och några andra eknäs killar och att få träffa barndomsvännen och familjen. Skönt att få kramas med mamma:)

Håller på att planera min 20-års dag, funderade på att ha barnkalas med temat barbie :D Så får vi gå på stan utklädda till barbien. Skitkul!

Hör ständigt på boyce avenue som gör många bra cover låtar, skit bra! Hörde första gången dom hos tösen i vasa och nu spelar dom non stop på min dator!:)

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på john blund..Natinati!

Höst- depression/stress?...Whatever!

Trött, utmattad, bitchig, elak, ledsen, ilopilleri  och känslor som går upp och ner. Ja så ser min vardag ut, slipper knappt upp  från sängen på mornarna vill hällst ligga där hela dan. Trivs inte att vara hemma då kommer alla känslor och tankar flygandes i mitt huvu och ja blir galen. Skolarbetena väntar på att bli gjorda men dom har stått orörda i flere veckor. Skolan skiter på sig, är nästan mer frånvarande än närvarande. Hälsa vet int ja va de är ens mera...
Saknar tiden när Jessica och jag allti hajo tisammans, vi grät ikapp över våra bekymmer och hjälpte varann. Oj va ja sku villa va me henne nu! Men på helgen syns vi säkert så slipper vi och dricka lite alkohol igen:)

Ida va de planerat att vi sku festa redlöst me Ale men hon ha då blivi mummu och inte dricker mera, skärpning krävs flicka lilla! Så de blir en myskväll ida istället så får man spara sig till veckoslute :) Far antagligen ti huvustaden för att festa på lördan för på söndan lagar mamma födelsedags middag åt henne och mej. De är nog ganska länge ännu till våra födelsedagar men vi måst fira de nu när päronen int hinner nåt annat veckoslut. Borde oxå fa hem och ta pånytt levervärde och lite andra blodprover. Jobbigt att inte vara i skick och ingen som vet vad jag har/hadde...

Kollade me Ale här om dagen på resor, för vi tänkte ta en äkkilähtö så att vi sku ha fari ida men dom va skit dyra alla va nästan 400-500 € och uppåt. Sjukt för en äkkilähtö! Int va prisskilnaderna så stora helle om man gemförde me sverige och finland, fast sverige brukar ha skitbilliga resor. Så vi sparade våra slantar och åker iställe på resa i hennes vardagsrum, kanske till berusalem? ;)

Ha de gött och njut av hösten!

Update please!

Då va de ett tag sen man skrev..Vasa var en über kul stad! Födelsedags festen som var på torsdan var skitkul och man fick skratta åt allas klädsel för temat var färggrant så de va lite överdrivet färgrannt på krogen! En ohälsosam helg var det och vi svor att vi aldri mer sku äta på mäkkin men de sket sej för dit for vi ändå före krogen:D lilla grisana!

Veckan har spenderats på hullut päivät, fanns inte så mycket ja ville ha men fynda en peak huppare, paul frank gumi stövlar, WE tskjorta och mjukis hemma kläder. Såntär som man har i minut och parti, haha ja låter ju som mamma nu!
På tal om mamma så hon var oxå här i veckan och shoppade lite åt mej tack sa man:) Stolt har man vari när man inte har varit ute på en enda vardag den här veckan. Kvällarna har gått ut på att se på film och mysit med vännerna.

På fredan fikade jag på stan me min kusin och sen for ja ti henne ett varv och därefter till Hönö för att sjunga lite singstar. Sen for vi ju förståss ut. Lördan var mindre trevli en krapulantisk lotta cyklar till stan och så ut så satan för min moster var på besök och skulle bjuda sin dotter och systeredotter på krabbis mat. Gott va de och jag cykla ti sara för att fika och sen blev jag snarkande på hennes soffa. På kvällen var vi hos Kimmen en sväng och sen for vi till Sabinas & Sofias tuparen, där vi sjöng och drack bål som dårar. Åbo diskotek var nästa där vi dansade till gamla favoriter tills vi for med Maja och sara till Gadolina på plättfest eftersläpp. Där kände man int sej riktigt hemma bland pampeser och ÅA typer:)

Ida har man morkkis delvis för att man sov till klockan 15 och sen kanske andra orsaker som tynger på. Fint väder var det så man kunde ju inte bara ligga och må balle så vi for me Sara och Ronja ner till aura å och åt pizza och njöt av solen.

Igår natt när vi gick hem med Sara så började vi tala om relationer och kärlek i allmänhet, då började ja tänka på en gammal kärlek och sen drömde ja ännu om han. Så måste ja ta kontakt me han så nu kanske ja far och hälsar på han på veckoslute om int han kommer hit..Får nu si:) Gammal kärlek rostar aldri;) nejnej int i de här fallet:)


Skärpning krävs

Efter att jag stolt skrytit över hur duktig jag var och hade en nykter helg, så beslöt vi med Saara, Marre å Alina att fa ut på EN. Blev schockad när jag kom in på den mysiga flymmiga krogen Kuka när min syster hänge som porträtt på väggen och på reklam plancer runt omkring. Alina var duktig och for hem efter en medan vi drack ena efter den andra, sen slutade det med att vi raggade loss på Forte. Rolig kväll var det fas det var lite drama, p.g.a av kompisrelationer och kärleksrelationer. Kvällen slutade långt efter 5 i Marres säng och så var det skola nästa dag huhu.

Idag har man cyklat över 10 km så snart har man säkert skavsår i reven, skönt:D Var hos min momi och tjänade pengar, tack dom va välkomna. Nu sombäst försöker Marre övertala  att komma me ut så vi kan ha Marre&Lotta kväll igen så som i ungdomens dagar;) Får se lite vad min ryggrad säger efter jag packat allt som behövs i vasa i helgen. För imo smäller de skall bli fruktansvärt rolit att fara upp din och trevligt sällskap har vi i bilen av eknäs boysen.

Är lite nervös för imorgon när läkaren ringer om mera provsvar. Borde nog skärpa mig med det här alkoholintaget..Men när de är så gott!

RSS 2.0