Inglourious basterds

Var och kolla på filmen inglourious basterds igår med ett gäng kongo bor. Filmen var helt okej, lite för lång och några skit torra scener och lite väl råa cener emellanåt. Men vi skratta skiten ur oss iaf, Brad Pitt är så jävla COOL! Tyvärr var han inte lika charmig i filmen som han oftast är. Ja, han påminde lite om min döda morfar. Och i mina ögon var inte min morfar så charmig, fast han var kaptenen i alla kvinnors liv. Alltså en riktig slutboy. Men ja har lärt mig på äldre dar att dom där sjömännen lever ett dubbeliv, en kvinna i varje hamn, så ja förstår nog att min morfar, kapten Rosenbröjer var som han var.

För tillfället ser jag alla kirurgi, anestesiologi m.m. papper som ligger utspritt på golvet, ja sku nästan hellre kunna tapetsera väggen med dom än att sortera dom i mappar och börja läsa, läsa, läsa...Skola suger. Suger hårt. SUGER BALLE! Men ja ska nog tusan klara av det 2 år till tills jag får papprena i handen och sen är jag fri att göra vad jag vill. 

Ja vet inte vad mina grannar ovanför mig håller på med. Men de låter som om dom sku ha lånat min söndriga säng och gjort en sex scen i den. Mysigt. Oijdå..Nu lät de som om hela sängen krächa. Hups. Hihi. Kanske man borde gå och knacka på och fråga vad dom gör...


Höst och rusk i Lottas drömvärld!

För tillfället känner sig Charlotta Sundberg sig som en väldigt tråkig individ. Ja, mina hjärnceller är ute på tivoli och åker berg och dalbana. Ena stunden säger hjärncellen att oij Lotta vad du är duktig, ta itu med ditt liv nu..Och det gör jag och börjar aktivera mej på olika sätt och känner mig lycklig och glad. Men sen kommer hjärncell nr. 2 och börjar muckas och så åker de ner i berg och dahlbanan och mitt humör här down, down, down...Jag som aldrig brukar vara bitter eller inåtvänd! Men kanske jag skulle käka en citron så att hjärncellerna får en överdos av surhet!

Hmpf...

Och varje dag som går så kommer vi bara närmare och närmare den kalla ruskiga vintern. Såntur har jag skitsnygga mössor som förgyllar mina höst och vinter dagar!:)

klockan är 21.13 och jag känner mig skit lycklig och har ett glädjerus i mig.
Nu är klockan 21.17 Nu skulle ja kunna hoppa huvudet före ner från balkongen och hoppas på att det är en studsmatta under!

                          JÄVLARANNAMMA!!


Rehab...

JA behöver Rehab efter 3 röjjiga utekvällar..Så jag bestämde mej att ha en mysig hemmakväll igår istället.. OCh gud vad skönt det var! Att vakna en söndag morgon och känna sig fräch (nästan) har inte hänt på länge.. Så nu ska ja ta itu med lite skolarbeten och gå en lång promenat i solen...

IGen hade jag en skitkul utekväll när JEssica och Bodil kom och förgyllde den. Denna vecka ser mest ut att göra skol arbeten och läsa på tentER. Okej på tisdagen är det ju guilis intagning, så den måste man ju va med och se på när dom pinar gulisarna, hehe;)

HA en bra dag allesammans!
xXx

Back 2 school party!!

Fest igen står det på shemat...Men var är fiilisen?Jag som blivit kallad till FIILISLOTTA är nu en TÖNTLOTTA!:D
HAr ingen lust att festa längre..Eller nu i veckan har det tagit emot iaf..nå men man får väl hoppas att fiilisen kommer ännu..annors sätter jag nog ena foten i graven.. MEn idag ska ja sätta halaren på och hoppas på att fiilislotta står på bordet och dansar!!

 


         SÅHÄR KUL HADE VI FÖRRA ÅRET;)


Back in Turku!

JAg har lämnat härliga Åland med många fina minnen. Att vara tillbaka i Åbo känns bra, och det är härligt att träffa alla saknade filurer igen. Sommaren har varit en enda fest och den festen fortsätter in till vintern. Ida är det normal onsdags utgång och imorgon står Back 2 school party på shemat...Det svider på kontot och skolupgifterna står i högar ogjorda..Men what 2 do? HAr absolut 0 motivation. Så snart packar ja väskan och sticker tror ja;D

Ja har annors godisstreik (igen;) men denhär gången ska ja vinna!Så slå mig om ni råkar se att ja ens funderar på de...
Usch nu for min fiilis för ikväll när jag tittar ut på de ruskiga höstvädret..Vart tog sommaren vägen?

Nej nu ger jag upp med skrivandes om EKG-appareten den är redan 2 månader försenad så nog kan den bli några dagar till efter andra inlämningsdatumet..eller hur??


RSS 2.0