För er nyfikna...

Röker du? Nå joo..

Skolkar du? Skolan, jo..Jobbet, nej..

Gör du frukosten själv? Oftast om it min sambo lagar:)

Har du suttit i rätten? Noup

Har du pussat någon av samma kön? Of course, my horse;)

Har du varit på strippklubb? Jo fan!

Vad gör du när du blöder näsblod? Har aödrig haft turen att få näsblod, men ja sku säkert hurra av iver om ja sku få de nångång! :D

När grät du sist? Förra veckan.. tror ja..

Vem kan du prata om allt med? Med mamma och mina vänner.

Har du solglasögon? Of course!
Vem pussade du senast? Mr. X

Vem kramade du senast? Jessica

Vad är din högsta önskan just nu? Att Alex int far på jobb i helgen..
Vad heter ditt hårspray du använder? Klippoteket, liite bra!

Vem gillar du? Det är nog många de! Men oftast så gillar ja alla, vänner,bekanta,familjen osv..

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Black mambo ;D

Känner du någon som heter Frittjoff? Absolut! Kärringen min Frittjoff!

Har du bärbar dator? No joo

Är du blyg? Ibland kanske:)

Vad tänker du på just nu? Hur skönt det ska bli att fa å sova..


Sommar kläder

Nu är man äntligen i eknäs igen efter hela dagens shoppande. Härliga sommarkläder har det kommit. Shoppade för ca 400€ måste få lite påfyllning i klädgarderoben som är redan proppfull, men man kan aldrig ha för mycket med kläder! så e d bara:) Köpte 3 par skor och ett  x-antal t skjorot och klänningar:) Ojoj och ja ville ha så mycke mer! Men de får bli till en annan shopping reissu..Några kompisar han man oxå träffa och snacka lite om livet med:) Och så hitta man ju Kamila i gina tricot hu kunde man gissa d?!Den figuren ser man nog vart man än går...Några bekanta såg man ju oxå yrandes runt i stan. Och så fick ja stämpeln som V.I.P gäst i gina tricot av en kompis som jobbar där..haha:)

Nu e man riktit slut efter att ha yra på i stan så länge, fötterna och armarna värker:D Men nog kaljattaa de ändå så prkl så snart ska den andra korkas..Hoppas bara man får nån av mina VÄNNER med ut idag=) Men månne dom int ställer upp! Imoron är ja bjuden på en kaveris inflyttningsfest men nej lotta är på jobb till halv 10 så ja kan int fara dit när int de är i denna lilla stad. Synd, sku ha varit faktiskt kul att fa dit! MEn man får ta det en annan gång:)

Oj va ja fick konsti fiilis mittiallt. Fick lust att ringa till en gammal vän, som man int ha hört av på länge. Måst ta och ringa honom nu engång när man känner för det kanske det ger en extra kick på tillvaron!:D

Men nu ska ja börja TATAA!!! Ha en trevlig fredagkväll vi syns i mitt vardagsrum Santa Fé;)

Sommar fiilis

Nu var det dags att skriva lite igen..Sitter sombäst hos mina föräldrar i grankulla och skriver, kom hit på ett snabbesök idag. Trodde ja sku få träffa mina föräldrar men ingen var ju hemma när ja kom och nu först kom mamma hem så henne så man int så mycket av. Min kära lille bror som är förtillfället huve längre än mej, minst, fick man växla några ord me..Jaa han ha blivi en muskelknutte, går på gymmet som aldrig förr och äter proteiner för att bli ännu muskligare..hah:)  Men somtur ha ja fått träffa några vänner som förgyllade min dag. Ni e bara så underbara:)

Imoron ska ja en sväng till stan och träffa lite mera vänner och shoppa lite..Stressit måst hitta en klänning till min kaveris bröllop och så måst ja beställa frissa i tid så dom kan laga en frisyr till bröllopet. Man måst ju satsa lite när bästa kaverin skall gifta sig och man ska vara brudtärna och tåga upp till altaret. IIk hoppas man int gör bort sej:D Oj va ja är lycklig för din skull som har kommit så långt i livet själv är man ännu på samma ställe i livet som man var för 5 år sedan...Sorligt men sant:)

När man egentligen börjar fundera så är det skönt att ha flytta bort från den här stan, men nog saknar man ändå hem lite. Att gå på de gator man ha gått på när man var liten och att träffa barndomsvännerna som man ha lekt i sandlådan med och alla hyss man gjort i den här stan. Huhu de va nog roliga tider!

Så att sånt..Igår for vi me personalen från Ekhem till kasnäs, där vi hade en stuga. Det va roligt vi simmade och grillade och grinade så att man nästan kisa ner sig. De är nog roligt att hänga med en kasa 50 åringar huhu vilka juttun dom har, man sku nästan tro att dom sku ha torra juttun men nej sidu när de kommer till kritan så sejer dom nog rakt ut va dom tänker på..;D haha, och när en från jobbet som är 50+ gick het på killen vi så när vi va och äta som var kanske 23 år haha och hon trodde hon var 20 själv:D Braaa:)

Nuu har ja fått sommaren i mej! Det kittlar i fiilispistolerna helatiden, oberoende om ja har jobb eller ej:) SKÖÖNT! För imoron skall det svinas, och jaa Alex vi har ju 5 kvar;) Vilken utmaning! Lördan blir säkert en nykter kväll ut, får lite se åt vilkethåll fiilispistolerna far..Har kvällstur på lördan och morontur på sönda, men d gör ingenting jobbar med så chilliga mänskor då så de är luungt..Nog har dom smaka dom oxå i sina dar!Hoppeligen..:)

Men nu ska ja ta och sluta måst låta min bror fa och sova och ja ska sov i mitt f.d rum som nuförtiden har blivit gästrum så ingen säng har man mera, bara en bäddsoffa..THÄÄNKS! Nå men int har de nån skillna tror knappast ja flyttar hem tibax..Syrrans rum är oxå nuförtiden pappas "kontor" men sängen finns iaf kvar där:)

Nåja men nu ska ja gå och sova och vänta på morgondagen.. Gonatt alla killar för imoron är det 5+5 av er som har gonorré!!!! KYSS!

Härligt, Härligt..Men farligt, farligt...

Huhu vilken helg kan man seja! Fredagen började med en kvällstur på jobbet och efter det bar det åt till mitt vardagsrum Santa Fé! Och joo ja sku va nykter men nej det slutade att Lotta va i gäääsn och stod på soffan och dansade, ENSAM! Snyggt! Men såntur joina sen några från ghetto ligan;) Lite love songs blev det med Anders och Robbis, så att nästan Robbis föll ;) Ja de är int alla killar man får att bli nästan drogade av en love dans..haah braa!;) Nåjo men kvällen slutade i berusalem och så bar det åt till jobbet till 7 på moron..niice! Men såntur va ja int den ända som sku på jobb. Ti Ela måste dom ringa och väcka upp henne från hagahemmet.. uups! Såntur är man ung ännu och orkkar härja på, annat är det om några år.Eller vem vet? Och på jobbet sejer dom varge helg åt mej att "kom ihåg sen, att inga karar och påta på dej inatt, så du orkar imoron..Eller har du nån där hemma som kan ge en vitamin sticka till dej så du piggnar ;)" haha ni e nog roliga:) Får se hu de blir på onsdan när vi far ti Kasnäs me personalen..Då blir det fullt ös!

Lördagen började bra for direkt från jobbet efter Lupsus bil och så for vi ti Bossa Nova och äta..Ja 2 turister som ska ha mat men vet knappt va vi stoppar i oss. Huhu man borde ha haft ordboken med sej! MEn gott var det..Efter det bar det åt till Lövkulla där familjen Rönnberg bor. Där blev de lite alkohol, djupa diskussioner och hockey! Roligt var det  och bra utsikt hadde vi! ;D Fast man var lite rädd att Eero sku Fara för kvällen! Men såntur hängde hon med till slutet jahh Eero och grattis på din namnsdag igår;)  Sen bar det åt till ett smockfullt Ettan där vi sjöng som aldri förr "oooh my legs are broken, oooh-oo living in a wheel chair" haha:D  Och Eero & Eetu had show som vanligt! Och vår deal/tävling lyckades int riktigt, men i slutet av kvällen fick vi nog -1 av våra 6! Så nu e d bara 5 kvar ti nästa helg;) Men hördu Eero ja leder ännu i tävlingen om it du ha fått ett pling av mr. x ? ;) Vi kom fram me Eero nä vi gick ensamma hem på lörda natten att vi är nog gjorda för varann...De e kärlek hördu Eero ekorre<3 

Väärldens bästa gäst had vi hos oss på lördan..På natten hämtade han mat åt oss och på morgonen for han till butiken och had köpt moronmål åt oss..Lovely! Kom hit oftare:) 
På söndan var det igen jobb men såntur först till kl.13, kiva väckning fick man oxå av en nörd som skickar vibbar på msn så att hela rumme skaka..Tack sa man!  Huh de har nog varit en tung helg men det var nog värt det! Fast ja tappa nerverna på homo kuk fucking ettan! Sama skit låtar spela dom säkert 5 gånger MINST, dom måst nog ha playlisten på repeat där, lite lata å de får ni lön för! Nåjoo blodiga fötter had man eftersom ni jävla elefanter int kan se efter vart ni går! nåjoo första kvällen de ha gått tvärtom för mej, dvs ja nyktra till tills slutet, mådde lite dålit eller nää konstit kan man seja så det blev vatten för min del:) 

Nu sitter man hemma och har på nerverna...Gud va ja e trött på homo FINLAND! Vill till södern NUU! Bara nån sku kunna hjälpa mej att bryta ett finger eller någo.Så får man lön när man ligger på playan..Men får nu sir hur det blir med det. Annors får man vänta tills augusti då man far ti Kos och festar loss!



VILL TILL SÖDERN NUUUUU!!! 

Saknar...

Oj gud va ja saknar er mina kära vänner som man int ser så ofta mera. Men såntur ´finns det ju mr. mobil som man alltid kan slå ett pling me! Oj va man sku va handikappad utan honom...Tittade idag på bilder från Prakticum när vi gick på 1 an och 2an haha gud så roligt det var! Men sen på 3an splittrades alla..Synd men såntur har man kontakt med dom bästa...Och såntur/otur har man minnerna kvar av dom ljusaste stunderna...Ojoj man ids ju int ens ta upp allt va vi ha grejja med dom tiderna man skäms ju nästan då...Men ja kan ju seja lite av d...En lärare hamnade till sjukhuset p.g.a oss några lärare sprang lipandes ut från klassrummet p.g.a oss...Och några vägrade undervisa oss...Men igentligen tyckte alla läraren om oss fast vi busade, och int så lite heller... så mycke att rektorn hamna ta itu med det..uups!men det var roligt så länge d vara man sku ju int riktigt tro att en klass med 9 kärringar som studerar till närvårdare sku ha gjort något sånt...Men int e vi ju bustjejer för skojjs skull:) 

Men av alla från klassen så e d nästan bara Micaela (Miffe piffe puu, I love youu!) och Azemine vår lilla kosovo banan och mamma Rosa som har kontakt:) Alltså d.v.s dom värsta busarna på klassen. Minns du Miffe nä vi tryckte en neger kyss i ansiktet på dej så du hadde hela grädden i ansiktet mitt i skolan?haha:D Eller när ni underbara tjejer dro ner mina byxor i ratikkan?haha idag kan man bara skratta åt allt vi gjort:D huhu...MEn nu på efterhand har man fått höra att vi var ganska underhållande i skolan och att de var många som väntade på att närvårdar tjejerna sku komma ut på pauserna...det var faktist en tid som man tyckte om att va i skolan för varje dag var ett nytt eventyr..Fast ibland kunde vi fara till skolan men då skolka vi ju förståss från lektionerna och bara satt å chillade... Engång blev en lärare så förbannad på oss så vi blev utslängda igen en gång men då fick vi så dåligt samvete så vi for och köpte en blomma till henne..Då bad hon om förlåtelse för att hon had skrikit till oss hah:D Och hur gick vår sång då?:D " Vi är närvårdare, vi har konsentrations svårigheter, Lotta behöver glasögon och hörapparat och Micaela har löjliga framtidsdrömmar"  ja de basera sej på va lärare ha sakt om oss...Ibland funderar man nog att hur är jag den ända som fick mössan på 3 år? Men ja tror nog mest att det beror på att ja flyttade till eknäs och tog skolan på någolunda allvar och för att mina föräldrar så till att ja sku bli färdi...Nåja men dom andra 3 tjejerna blir nog säkert färdiga så småningom hoppeligen:)

Det har hänt ganska mycket under dom här 2-3 åren..Rosa har fått världens sötaste bäbis..Azemine har förlovat sej och köpt hus och den 9.8 blir det bröllop och då ska ja va brudtärna:) Va rolit d ska bli! Hennes polttaren är ännu under planering men fan va vi ska pina dej! Och jaa Micaela va har hänt i våra liv? Du blir stannad mitt i rusnings trafiken av en skådis som vill fa på date me dej!Fan d händer ju bara i film:) Men skådisen verka ju int vara en man som du ville träffa..Hahah det finns nog många män som är lite feminima av sej...Så de är ganska synd att fa på date me en som man sku tro att e ens dröm man men sen visar det sej att det är ens dröm kvinna...Till sättet då:)

Och våra myskvällar med Azemines 1 kilos godispåse och 1 kilo pistachnötter..Och Miffe som har sina dieter hela tiden som aldri köper godis men hoppsan mittiallt va min godis påse slut och då sitter hon och smygäter och har ätit upp allt....du e juvli:) Huhu du borde nog bli skådespelare har aldrig varit så rädd i mitt liv tror ja då när du lekte flickan från the ring och du kröp mot oss med ditt långa svarta hår...Fy fan se aldri på skräck film med dom här tjejerna!

Man sku kunna skriva en roman om allt vi har hittat på...Började tänka ida på alla mina galna äventyr i Hangö jo där hängde ja mera i 16 års åldern än va ja gjorde hemma..Huhu hu man härja på där med alla Lina&Lotta kvällar och underåriga krogbesök...BRAA FEST:D Men nu ha nästan alla flick kompisar flyttat därifrån det är bara killarna som har stannat kvar och jobbar nästan alla i hamnen och ruttnar:) Ojoj men nu blir d sommar så kanske vi syns oftare iaf om det blir den traditionella kräftskivan då alla samlas hos Marre...Och det brukar int sluta bra!

Ojoj hu ja skriver!Men int ska man glömma mina härliga vänner här i eknäs heller men dom finns ju allti här runt om kring en så man saknar it dom på samma sätt fast det emellan känns så...Lite drama ha d vari under årets lopp men det är sånt man vill förtränga och glömma det helt och hållet fast det kanske int allti är så lätt...Menmen...Nu e d slut härjas i den här stan har tagit ett steg in i vuxenlivet och blivigt anständig..Braa Lotta! Men snart blir det flytt till Åbo..Ny stad, Nya människor och det galna studielivet framför en...Så kanske man tar steget tilbax då från vuxenlivet..Vem vet:)

Älskar er<3




Jobbigt... värre .... men ganska bra ändå:)

Huh då va man åter igen ut förra lördan...Kvällen började med ett besök hos vår goa grann gubbe...Jaa han e kanske 80+ ..Han  har bjudit in oss så ofta till han så vi måste ju gå och knacka på med Alex...Där satt vi nu en stund i hans asiga legenhet och snackade skit. Och nästa gång vi kommer på besök skall han öppna en vin flaska sa han;) hah! Och så varna han oss att han ska komma till oss på besök...Nåja men man ska va trevlig mot gamla farbröder. :)

Senare mot kvällen åt vi en misslyckad spritmelon med Alex och Sandra, vilket int va nån höjdare. Och med att spela "ja ha aldri" fick vi veta dom djupaste hemligheterna ;) Sen bar d åt till ett smockfullt alban. Där satt vi me en kasa karis bor som höjde fiilisen me doms dumma juttun, och sen min gamla lag kamrat Ida som int verkade riktigt hänga med i juttuna.." Vittu Santtu nä du körde på Eero ekorre nu ska du bli hängandes nakin i ett träd å hela min släkt ska titta på dej för de du gjort" Braaa Alex ja som trodde du va djurvän;) Nåja men Eero & Eetu ekorre va iaf på hugge dn kvälln....Sen bar d åt ti ettan där minnet började svika å käften började gå som aldrig förr...Nåja men ja vann iaf nå Axcent smycken vet it rikit vafför men ja tacka å to emot...Eero ekorre blev lite små ledsen för båda hennes kandidater svek henne...Hon som planerade att int sova ensam..Men d sket sej..Hoppas d lyckas bättre den här helgen! Och Eetu har vari snäll flikka som vanligt..PRAAAA!!

På sönda moron bar d åt ti Åbo för att fa å äta och träffa min mormor me min härliga familj. Nu först förstår man när man it träffar dom så ofta hur mycket mina föräldrar och min bror betyder för en. De bästa är att man kan tala om allt me dom och dom har bra respons att ge tillbax efter deras livserfarenheter. Alltså vi har en helt galen familj  haha:D Speciellt när min pappa sätter igång..Huhu=) En sak som förstör fiilisen är min syster..Ja ha aldri sett henne som en syster eller vän, har aldrig kunnat tala me henne eller se henne i ögona. Förutom när vi e båda i berusalem. Dom senaste åren ha nog varit bättre men d kan bero på att vi syns typ bara på julafton... Nåja men om svartsjukan tar över  så är de ju egentligen hon som borde ta itu me sina problem och int dom som hon gör problem åt...Nåja men de känns int iaf som om  ja sku ha en syster. Int vet ja ens om ja har hennes telefon nummer, ja vet int ens var hon bor..Nånstans i hesa joo men var? Så är det bara och int kan man ändra på saken mera, det har lämna så djupa spår hos mej allt vad hon gjort..Tillika sku man villa lära känna sin egen syster men där emellan så har ja ingen lust. Jobbigt Jobbigt..............

Huh vilken tung vecka det har varit! Trodde ja sku va utvilad efter en ledig helg men det var nog tvärtom. Har varit så slut på jobbet att ögona har bara fari fast direkt man ha sutti ner sig..Och när patienterna börjar märka att man e slut och då e man där för att vårda dom...Snyggt! Men mina galna kollegor har ju börja ha sina baktankar vaför ja e trött...Haha ni e nog roliga ;) Snart bär det åt till Kasnäs med mina kära kollegor där vi ska simma och äta gott och festa och härja förståss! Och direkt efter det blir det x-ning  + shopping me sambon min..Hoppas det bara blir av:)

Igår hadde man faktist en härlig dag med flixen..Lite träning först och sen det som vi är bäst på dvs. att ÄTA! nami:P Så Hamps och ja lagade min mammas goda makaroni sallad..nami:P Men A e ju så kräsen när det gäller mat så hon rörde ihop sin egna lilla sallad gjord på tomat å gurka å sallad, va klänt! Sen had vi hyrt film men den va sönder..Fasikens R kiosk! Men filmen ligger ju såklart ännu kvar på vardagsrums bordet för hu sku nu en sån som jag komma ihåg att lämna in den?! Så d blev bara tv och allmänt skit snackas tills A for iväg till karis till sin käraste...Då blev d bara Hanna och jag som talade henkisii just like old times:) Härligt d va länge sen! Och nej Hanna du behöver int känna dej som en ful ankunge du e fin som du är!!!

I helgen är det årets roligaste happening dvs. SJUNDEÅ CUP synd nog så jobbar man..Men de sku int heller va samma fiilis som förut när man i år sku stå med civila kläder på...Så ja tror ja bara sku va ledsen om ja skulle fara dit och se på och int spela...Drömde faktist inatt att ja spela i år på sjundeå cupen som tidigare...Saknar faktist handbollen....=( 

 
Ida ha vi lira lite hockey på Fé men snart börjar en spännande match FIN-USA  HEJJA FINLAAAAND!!Orkar it pina mej att se på den, hålls ändå int i liv för riktigt just är ja tvungen att sluta ögonen och fara!Så man får väl sätta på text tv direkt imo när man vaknar för att se va de blev för resultat...Nog för att man nästan kan gissa sej fram hu d går...Men man vet ju alldri!Nåja men ja ska sova med tummarna i taachi för hemlandets skull...!

Gonatt på er kära barn!

Brudarna, Magnus och vaselinburken...

Jaa...Så stog det faktiskt på x3ms hemsida på en bild på H,A å jag bra jobbat flickor! Onsdagen var en skit skojj någo lunda nykter keikka...Vi fo ti Hesa me Hamps, Alex å Anttu och höra på Mange Shmidt  på SVENSKATALANDE KLUBBEN..Jaa Alexandra var  va d vi va som du sa i radion??;) Nå iaf de va nån x3ms keikka som vi va lite illan tähdet på i radion...Eller snarare sakt Alexandra var det:) Smarrigt! Nåja men skit kul va d..Alex å jag som allti ska va ett steg värre, så vi nöjde int oss att dansa på golvet utan det blev på stolarna fö bordet va int så hållbart...Och på tal om ett steg värre så hu gick d nä vi 3 for på inva vessan??haha smarrigt!:D Hoppas alla barn var och sova när vi uttala oss i radion..;)

Nåja men kvällen sluta iaf bra nä smarriga journalisten kom och tala med oss;) och vi hamnade inte på nå knarkar utfärder fas A trodd att d va en kikare:D du e söt Alexandra som tror att världen e så snäll :) Nojoo men shit happends when u party naked...hah;) Ja vet it va ja ha fått för party kickar när ja har  haft på sistone mycke roligare när ja ha vari nykter ut... 

Nåjaa men imoron är det igen en ny dag med hoppeligen sol och partajj?! Får nu se hu d känns imo...För tillfället har it ja lust me ngå...MEn säkert blir det ändå så att ja e en i sällskapet som e fuller!

I dag har det vari en härlig dag..Har varit ut å gå en lång promenad med Lupala och hunden Leo..Och tammituppen skaffa aldrig en hund! Golvet e fullt me hår och man slipper ju int framåt när man är ut å gå me dom.....Kom just hem från en fotismatch och nu väntar ja på att min "psykolog" Mikael kommer hit och snacka lite...Behöver lite uppmuntring...

Vi håller på med sambon min att planera in en x-ning till Sverige!SKit kul:) Vi ska försöka fara den 23.5 bara vi får turerna lite bytta...Love u Sverige<3

                               
   Glassigt värre;)                                                                                    Leker Ekorre på shiripapan = Sköldpadda på ryska


Lev livet fullt ut!

Jag har lärt mej att livet är en gåva och vi bör ta vara på det även de dagar då allt känns jobbigt. Livet är värt att leva, trots sjukdom, även om man ibland bara känner för att ge upp. Jag har en önskan, nämligen att vi tilsammans tänker efter en gång extra då vi är ledsna. Är det verkligen något att vara ledsen för, eller kommer anledningen inom kort försvinna? Om så, se lyckan i det, för varför vara ledsen när man lika gärna kan leva livet och vara lycklig? Låt oss ta vara på livet fullt ut!!

Det blir lättare att ha en bra relation till andra om du har en bra relation till dej själv. Du kan inte påverka problemen runt omkring dej , bara hur du låter problemen påverka dej själv...

Born to be wild

Fredakvällen började med en sen kväll på jobbet...Och efter det blev det ishockey hos oss med A, D & H..Men lotta satt somvanligt och nördade och talade med en gammal vän på msn...Det blev ganska känslomässiga diskussioner om vänskap, känslor m.m... Vänner seglar iväg men finns ändå kvar på djupet...Oftast är det bara så int kan man ha kontakt med alla i en evighet...sorligt men sant:)

Nåja efter all diskussion så bar det åt till Lupala som had fiilispistolerna i taachi! Somvanligt, han e nog en riktig fiilis höjare:) Man kan aldrig ha tråkigt med han. Där sjöng vid singstar å gala på så sääätn.. Sen bar d åt till fe, Alexandra var full som en kaja och Lotta var nykter men had ändå så jävla bra fiilis..

Första vi gjorde när vi kom till fe var att hoppa på bordet och dansa, jaa helt nyktert of course!:) Det slutade med att vi dansade där hela kvällen utan pauser och svettet bara sprutade, skönt! Bändet från Sverige blev vi oxå bekanta med och de skulle ha oss på efterfest till deras bänd kämppä i stan...öööh nej tack sa vi och for! Luupen, Kantola och Rippe och frida släppte det oxå löst på sofforna med fiilispistolerna i högsta hugg!

Sedan var det dags att fara hem men Alexandra slänger sig i en finnes famn och lärde honom meningen "Jag vill knulla dej"  men  resultatet blev "Jag vill nulla dej" braaa sa Alexandra då far vi hem å nulla! haah:D Men sedan kom Alexandras man kantola och drog henne ifrån knull mannen...Så tyvärr Alex d blev inget null! Nåja så blev det dags för ettan men lotta var snäll och for hem. Bra jobbat:)

Nåja efter dn galna kvällen hadde Alexandra och jag planerat in i almanackan 2 dejtar tills lördan...Ena var med bändmedlemmarna/medlem och andra med han som släppte med leder rock;) Nåjoo men vi var fräcka med Alex och aldri for på våra deitar...Shyst!

Det var den roligaste nyktra kvällen ever:)

Nåjoo men lockande var det inte att fa på jobb 07.00 så kl 06.00 var det väckning och lotta had sovi cirka gurka en 3 timmar...Nice!nojoo men d var självförvållat:) Jobbdagen slutade redan kl 10.00 för jag blev hemskickad p.g.a såna jävla host attacker..grr!!! Men genast jag kom ut från jobbet mådde jag prima igen så det blev shopping i Hesa och IKEA med A & D... Inte fyndade nån av oss så mycket men något smått och gott fick vi iaf:) Och mat tävlingen på rax blev man ju en god tvåa på..hurra! Sen blev det stress hem så jag skulle hinna på dildo party kl 6.. Så ja hamna vara vid ratten och fick höra hela jävla resan att jag inte är en yrkes chaufför, tusen tack för komplimangen!hih:)

Nåja sen han jag hem och vända hoppade i duschen och fixa mej på 20 min.. Så man såg ju ut därefter..haha:) Nåja på dildopartyt blev det beställt  för 82? snyggt sa man!Så nu tammi tuppen måst man skaffa ett sex liv åt sej haha:D Nåjo en manlig strippare va ju oxå och drog show för oss grrr;)

Nåja sen bar det iväg till Torngatan där Jon, Kantola macko å luupen hade välkomst kommité ti oss och till och med lupala höll tal, igen:D haha! Nåja men kvällens bästa händelse var när min kusin ringde och sa att han var i eknäs och det var härlit att se honom efter typ nästan 1 år:) Nåja men d va SL = serkut lärvit haha och ja hamnade förståss vara plåmbok åt en fattig studerande:) men d e klart att kusiner ställer upp för varann! Nåja men kvällen på ettan var nog ingen höjdare lika full och galen som alltid med minnes luckor osv...jaaa..Det var säkert första gången jag for hem före det stängdes..fiilisen for på någo sätt....Ja kanske de bara var ja själv som gjorde det så med alla mina tankar som snurrade i huvudet...Varför spendera dyrbar tid på något som kanske aldrig kommer att hända? Varför skall man vänta på det.. framåt i livet är man ändå påväg....Varför känns det som om man skulle vara otrogen mot en själv bara för man rör en annan kar?  Vafan Lotta skärp dej såhär anständig har jag aldrig varit tror ja, nu e d något crazy som händer i min hjärna eller kanske hjärta...Vem vet:)

Nåja skit i d...D e ganska härligt igenligen med krabbis dagar siter som bäst på torngatans playa med Alex och solar härlit! Idag blir de sluibailu dag och sedan kanske fotismatch och sen till kl 21 på jobb...suck!! Nåjaa men nu sku d sita som pittn i greta med grillmat...

Men ha d bra nu skall ja ti posten och ändra adressen till Santa fé!
Kyss!

Oförglömlig låt med oförglömliga minnen<3

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig,

stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.<3

Vappen, Fiilispistoler, Nakit, Kroko kyykchin och sperma fågeln!!:)

Jaa-a det har nog varit en fartfylld vappen me mycke alkohol och trevligt sällskap...Skönaste av allt var att man var ute på landet och kunde släppa nakit och med mjukisbyxor...fast man nog såg ut så saatan men de e ju bara en bi sak:)

På tisdagen for vid via alban på en öl å sen var det avfärd till Rosala...Nörden Alexandra var med som satt i bilen och nörda på msn och facebook...Och det fortsatte resten av helgen..NÖRD 3000!!! Alexandras dröm man Anttu från Sjundeå var oxå med och körde oss trygga iland och sist men inte minst var noshörningen Hanna på plats oxå..:) Anttu var nöjd och belåten att fara iväg med 3 galna kärringar, men ändå är vi int allt för handikappade;) hah! När vi kom fram till ´Rosala efter en lite på en timmes resa så for vi på roadtrip runt ön...Sen kom vi hem och fixade grillen i skick och allt annat i ordning... Kvällen gick snabbt och vi mös och diskuterade om våra fantasier och drömmar..B.la om Alexandras 14 dröm män haha... ;) Sen somnade vi ganska snabbt och vaknade nästa dag av solstålarna som tittade fram genom gardinen.HärligT!

Onsdagen började bra..Första man gjorde var att bärde solstolarna ut och släppte de nakit och tog första ölen..Och där låg man tills solen gick ner. Skönt va de och i berusalem var man. Klockan tre anlädde Petter, Jessica, Bodil, Johan och kroko kyykchin Lupala som hadde skrivit ett eget shema om ´dagens händelser. Dvs. kl.18 var han hungrig, kl.18.30 skulle han hålla tal, 18.31 talet slut, 20.00 redlös berusad osv...:D Talet gick bra han stog på bergstoppen men fiilis mössan på och berättade om sperma fågeln.. Dvs. d som ni tror att e fågel skit är egentligen sperman från sperma fågeln...Och vad sa den lilla fågeln? SPEKUUUSPEKUUUSPEKUUUSPERMAAAA!!! Riiiight....:) Nåja men vi följde Luupens shema och grillen var på exakt 18.00... Och gått va d!!

Nåja under dagens lopp försökte Lotta sätta igång vatten pumpen vilket slutade med x antal smatal med min pappa som försökte få mej att fixa d...De gick nog helt bra med lite kara hjälp men sen tillsist fick nog Lupala ringa å tala me min pappa pånytt,...Nåjaaa men d sket sej endå..Ja försökte ta bort en skruv vilket resulterade till att d spruta vatten med ett sånt jävla tryck å ja va hjälplös å bara ropa på hjälp haha...LEIDIT LANDELLA!!

Det tog inte länge före fiilispistolerna va i taaachi eller i fiiilis fitton;) De blev sång och dans och hålligång till och med surpuppan Hanna vaknade...Det hördes säkert på hela ön! Alltså skitkul=D Sen var det dax för att släppa det nakit och årets första dopp i de blå..brr...kallt! I bastun va d trångt så vi satt fast klistrade i varandra och sjöng snaps visor m.m...Mysit! Sedan var d dax...Alla springer nakiga ner mot stranden och tar ett dompp förutom musen Lupala!haha å ho vi mobba han! Nåjoo men stackars luupen for till sist och simma för han ville ju int bli klassad som en mus. Men grejjen är den att vi for å sima i april å han i maj,, hähä status;)

Efter bastun blev d mera kalja och fiilispistoler.. Förutom då Bodde å Jessica som slocknade...haha braaa :D Nåjoo då va d grilldags igen och vi åt ju som om vi aldrig sku ha sitt mat förut..Men om spermafågeln ha vari å befrukta en me sin kroko kyyk så då tammituppen måst man ju ha en bulle i fiilis fitton..haha..:D Nåja..men de räckte inte länge förrän dom andra börja fara..Men luupen hanna å lotta va i skicke ändå..Nog för att ja slockna på stolen ett varv men hastit kom fiilispistolerna tibax!Varför sova när man ändå int gör nogå nytta då? Jahh.. Då väntade vi på sista dansen på ettan förs efter det kunde vi hoppa i säng...¨Så vi dansa å sjöng å väckte upp hela huset:) Nåjoo sen var det sista dansen ¨och den gick inte så bra för hannas ben svek..nåjoo men skit i d fö sen 1 2 3 och poff så va hela huset tyst! förutom de som snarkade förståss:)

Morgonen började bra...Champange och morgonmål jahh d händer ju bara i film!typ..:) Nåja nästan alla sov ännu på dagen förutom jag som satt och pimplade upp champangen, gott va d:) Sen blev d städning av stugorna för det såg ju ut så säätan! Kl. 16 ida va avfärden enligt Lupala och Anttu nåja här sir man att man aldri skall lita på karar..Allt var färdit till kl 16 och vi kommer till färjan och då sejer dom att färjan far först halv 6..SNYGGT! sa man...Nåja vi for tibax ti stugan och tog grillen fram...Va va nu bättre än d..MAT:) Nåja äntligen börja de bli dax att fara iväg och vi kom nöjda och glada på färjan...Och på hemfärden kom vi på men luupen att vi e så satans trötta! Vi lekte dansande ekorrar, sjöng, dansade med fiilis snurran haha! och pistolerna fastna i taachi! nåjanåja skönt e d att vara hemma nu..Men nu är problemet..Att fara ut eller ej?

Allexa!E d en majs flera majsar?
                   Sällan, sällare?
FASIKEN MAN BLIR TOKIG PÅ DOM DÄ JÄVLA BÖJNINGARNA OCH TÖJNINGARNA!

Puss hej kroko kyykchin!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0