Imorgon bär det av till Grekland!

Imorgon blir det härliga party ön Kos. Som Björn sa till mig igår när vi var till serendi " enda sevärdheterna ni kommer att se är flaskbottnet", nojoo han har kanske en point där! Skönt skall det bli fast ja har simförbud p.g.a såret, shit happends när int svenska killar kan köra båt, dom är döda nästa gång jag far till sverige!!Ida har ja sprungit från läkare till läkare och imoron blir de tandlägar, oh god ja dör!Borde bita i tandläkarens fingrar som ja gjorde när jag var liten. Efter 2 veckors ätande av antibiotika fick jag en till kur på JEEEJEEE! Piss...

Nåja men nu ska ja skriva lite om förra helgen. Fredan var helt H U I P P U ! Vi var och började i den kungliga klubben där vi fick öl&cider för 1€ och gratis drinkar, tack barndomsvännen:) Där träffa de jag oxå gamla bekanta och fast inte det var många kottar där så hade jag skit kul! Och sen for vi med Alex till Onnela, men tror du vi gick? nee-e duu, vi åkte i en cykel me en såndärn kärra bakom, killens sommar jobb :D Kvällen slutade dock utan efterfest, men hem slapp man tryggt. Skönt.

På lördan var det bröllop som bruden har talat om och väntat på i så många år.Underbart vacker var hon! Och min dag var inte så perfekt, dragkedjan på min skreddarsydda klänning från kina gick sönder 20 min före ja sku va i kyrkan. Så gissa om man var panik när alla mina andra 1000 klänningar va i eknäs. Nå det löste sig, fick låna mammas klänning så ja kände mej som mamma hela kvällen. Som brudtärna gick det bra, fast jag lipa som en liten gris när Pia börja sjunga "can you feel the love tonight" hon sjöng så otroligt vackert. Felet med hela bröllopsfesten var att det fanns så mycket sprit att jag hastit men lustigt var under bordet, jaix! Bändet var helt överraskande bra så det blev dans hela kvällen. Och sen bar det åt med brudgummens föräldrar och bröder samt fotografen till en krog. Där bjöds det på shottar och drinkar och kvällen slutade skämmit, mina ben höll inte! Jag försökte gömma mej för att inte skämma ut mej totalt och började "gå" hemåt åt fel håll först, och sen gick jag barfota med bara klänningen på mej. För narikkan glömde jag på krogen. Snyggt! Och vägen hem var ganska lång, men somtur plockade en vänlig själ upp mej i sin taxi och körde hem mej. Tack för din omtänksamhet när du ser en full flicka yra på på gatan. Och enligt mamma har jag tillbringat halva natten på vessan och sedan slocknat, men det har jag dock inget minne av. Så att sånt var bröllopet och nu är man lite rädd för alkohol, vill inte hamna i detta stadie igen. Urk!


Några bilder från Bröllopet

Såhär ser mitt ben ut om nån e nyfiken:)

                                                                              

Party Party tonight!

Ikväll bär det av till huvudstaden med Alex och festa loss. Så då blir det ekorrshow;) Har redan fixat namnena på listan till kungliga klubben vilket betyder gratis inträde och förbi kön. Jahh! Så det blir en onykter kväll igen:) Och mamma kommer vara orolig på natten och vänta på att flickorna kommer hem levande att ine nån våldtäcksmän har rövat bort oss. Ojoj dom där mammorna:)

 Är hemma hos mina föräldrar sombäst och väntar att Alex skall köra kosan hit. Här sitter man och är livrädd för min bror som attackerar mej med knytnävar och kastar in mej i väggarna. Fan att han ha blivi starkare än mej tidigare var det jag som treakasera han!Mrr...

Imoron blir det bröllop, kommer att vara en snygg syn när jag har benet inlindat. Men skall såret bli bra så måst man vara lite inlindad. Den här veckan så blir inte det så mycke eknäs. För på måndan har ja tid till hvc här i grani och på torsdan läkartid på jorv. Så de blir bara ett snabb besök hem för att packa kappsäcken för idag är det en vecka tills vi far. Hoppas såret blir bättre tills dess så ja får simma i grekland annors dör ja!

Tittade igår på interrail priser och vilka länder man kan åka till, skulle vara häftit!Och dyrt va de minsann inte:)

Nu väntar jag med spänning på kvällens händelser. Fan va gött;)

Ha det bra vi syns och hörs i Helsingfors inatt!

Fiilispistolerna

Hemma?

Nu har ja äntligen kommit hem, eller till det stället som jag alltid kallat hem, där jag är uppvuxen och där föräldrarna bor kvar och brodern. Men på något sätt känns det som om jag inte skulle vara hemma längre. Har nyligen fått hemkänslan i Eknäs, och så måste man flytta till ett nytt sk blivande hem dvs Åbo. Kommer att ta länge tills man får hemkänslan där. Sombäst sitter man i brorsans rum och nördar, mitt rum är nuförtiden tv/gästrum och syrrans rum är kontor och gästrum så rummet är int ens mera kvarbehållet. Va tråkigt!

Dagen idag har varit stressig, eller fullt upp kan man seja att ja har haft det. Steg upp redan kl 10 ida och sprang till butiken för att köpa lite gott morgonmål till sambon, som serverades på sängen. Så ringde Jessica och hon kom oxå på morgonmål. Därefter chillade jag med jessica och lärde henne att baka blåbärspaj :D Sen åkte jag iväg med blåbärspajen till jobbet och lämnade in nycklarna och kramade alla farväl. Usch det var jobbigt, iaf när en anhörig började gråta när jag slutade. En fin pentik ljus stake fick jag av jobbkamraterna som skall pryda och lysa upp mitt blivande hem dom mörka vinter kvällarna. Kommer aldrig våga gå hem på nätterna längs våldtäcksgränderna som är på vägen från stan till vår lägenhet i åbo. 'Usch så Alex du har en säker nattgäst!:P

Idag hände en lite små rolig grej när Jessica och jag var till ettan och åt. Mittiallt kom servitören med varsitt vinglas och sa att gentlemennen bjöd. Tack sa man och försökte lista ut vilka killar som köpt vinet till oss. Men vi kom fram att det måste vara de kill gänget som satt nära oss. Så var vi oförskämda och smuttade lite men måste lämna vinet efter oss och pysa, uups! Sånt händer it varje dag :)

Skjuts fick man oxå till grani ida med Petter& Kika och jessica följde oxå med! Hela kvällen har spenderats hos brudgummen där vi lagat bortsplaseringen och skribit namnen på korten osv..Imoron blir det träff med en gammal bekant. Roligt!:) Nu ska ja sluta och försöka sova fast brossan har hela gänget här! Ajaj att han oxå har börjat som systernsinn med dom här onsdagskvällarna ;)

Oj fick mittiallt  fiilis för spontana dagsfyllor som det blir ibland men ha int blivit på hela sommarn typ, dom e roliga! Vår "hawai" kväll med Alex i början på sommarn var nog en bra spontan fylla. Tihih! ;D

Kyss ;)

Äntligen

Nu har man äntligen skrivit på hyreskontraktet till Åbo och fått nycklarna i handen. Nu är det bara några ärenden att sköta ännu före skolan börjar. Skönt att få allt utrett. Åbo trippen idag slutade som vanligt med 4 par nya skor, vem sku ha trott de?! Måst fara på terapi som mamma rekomendera:D

På lördagen for vi med Alex & Boddli till Åbo för att festa. Kvällen slutade tidigt för mej pga ett värkande ben och illamående. Så tjejerns och några shysta killar for ut för att festa loss medan lotta låg sött och sussade i Alexandras säng. Och ho de va skönt!

Imoron bär det åt till jobbet för att seja åt alla adjö och lämna in nycklarna och tömma skåpet. Snyft! Känns jobbigt astt lämna jobbet efter ett år och all trevlig personal. Men that's life!

Iomoron skall jag oxå fara till hemstaden och hjälpa min kära vän med hennes bröllop som är på lördagen iiiK! Vet int hur ja ska bete mej i kyrkan kommer ju börja stört lipa av lycka. Torsdagen ser jag framemot då vi ska träffa en gammal klasskamrat som har flytt till sverige och skaffat en liten ungi åt sej, skall bli roligt att se hennes lilla familj, har ju int träffat henne på 2 år tror jag. Så fullt upp har man på sin semester:)

Om 10 dagar åker vi iväg till Kos!Härligt! Fast vi kom på med Alex att vi aldri mer kan resa tillsammans efter vår försening av båten och sökandes av bilen på båten. Dvs lokalsinnet är inte i top trim. Somtur är mamma Hanna med som tar hand om oss så vi hoppeligen inte missar flyget. :)

Jejjee nästa onsdag blir det party @ Turku med Åland ;)

Men nu ska ja pysa och chilla med kusinerna Fri!

Ha en bra och mysig kväll!

Äntligen sommarlov!!

Efter en underbar vecka på Åland så ville man faktist int hem till vardagen. De va bara så jävla bra där så man börja lite fundera om man skulle fara dit och jobba nästa sommar. Otroglit trevliga och hygliga människor som erbjöd duch och sovplats till 2 tattaren som bodde i bilen. Det var faktist rolit att vara lite luffare och bra gick det! Våra dagar såg likadanna ut, vaknade 10 tiden av värmen och for till stranden där vi låg och stäkte och sov till eftermiddagen, sen var det mat som gällde och sen blev det fixning och sen nån förfest och sen ut på krog. Så det blev en hel del supandes i 5 dagar, men de va värt de! Man måste ju öva sig inför Kos dit man far om 2 veckor:)

Radikala händelser på Åland:

  • Nattliga nakenbad
  • Tänkte missa båten
  • Äventyr
  • Ute på sjön med 2 svenskar (vilke int slutade bra, dom va värre än kärringar på sjön!)
  • Grillning, chillning och bastu ute i Ålands skärgård med trevligt sällskap
  • Inte en ända da inne på rockoff området
  • Tattar livet som började ren på båten
  • Gratis krogkvällar, tack killar!
  • Blev kallade till "karis shakki" , tack tvillingen nr. 1
  • Fick höra att vi finlansvenska brudar är galna/vilda jämfört med åländska. Ojdå Alex blev det för mycket show kanske?


    Jaa jaa men det som händer på Åland, stannar på Åland
De fick vi oxå höra av en kille när han berättade sin verision va vi egentligen gjorde på åland, hah trodd han!:D


 


Nåja men nu tillbaka till vardagen..Har jobbat, varit och fikat/umgåtts med underbara människor. Festat lite, varit på spontant äventyr till åbo. Luggit på sjukhuset och nu har man sjukledigt. Så det betyder med andra ord att inget jobb kvar före skolan börjar! Så nu ska ja packa, flytta, slöa, träffa trevliga personer, fara på resa...osv.:) Härligt!


Ha det bra och njut av sommaren även om det regnar så är det ju mysigt!

RSS 2.0