Njuter av livet!

Jag har funnit livsglädjen igen och njuter, kan inte ens sova mer ser så framemot dagen. Och det är inte friskt om man talar om mig. Nu har jag stigit upp från sängen 1 timme tidigare och njuter av mitt morgonkaffe i lung och ro och hör på bra musik. Läkemedelsräkning står på shemat, något som inte riktigt är min grej har jag kommit på nu, i sjukis tyckte jag att det var lätt och roligt, men de ändras väl me åren och några hjärnceller har man tappat väl oxå!
Efter skolan skall presenten till födelsedagsbarnet handlas och sedan bär det åt mot Ekenäs, oj vad det skall vara roligt att fara dit igen!!

Ha en trevlig dag och njut!:)

att satsa på sig själv

...Att satsa på sig själv är det som alla kvinnor behöver göra emellanåt, och det har jag definitivt gjort idag. Efter att ha njutigt 5 dagar i storstaden Paris, är jag taggad till nya utmaningar. Veckan började med hård träning så deet bara värker i hela kroppen. Idag har jag shoppat kläder och hudvårds produkter för en tvåhundring, och det svider inte alls kan jag berätta för er! Däremot njuter jag av att vara kvinna. Har varit på länk idag, peelat hela kroppen, laga en lyxig hårkur, smörjat in mig med lyxiga hudprodukter, fixat naglarna och njutigt! Nu fattas bara att få massage av mannen...I wish...hah!

Har oxå lagat en lyxig middag åt "grannen" och tagit en promenad. Detta påminner lite om tiderna jag bodde i Eknäs när killkompisen bjöd mig på middag och vi hade långa kvällspromenader ihop. Saknar det... 

Jag tror på orden som kom från kompisens mammas mun :
"Satsa och njut på livet nu när ni har tid, senare har ni barn och har inte tid med det"



Kommer senare uppdatering samt bilder från Paris. Kanske det blir nästa veckoslut London?Vem vet;D






paris baby!

Som bäst sitter jag i Chatillon i Paris, och jag bor i Fontenay Aux Roses. Här är niiice!Har just shoppat skit billiga kläder. Och snart skall vi in till Paris centrum, och skoda lite mera samt se kanske lite på nattlivet. Imorgon blir det inflyttningsfest hos några killar i Paris. Jag säger bara, I like!

Bisou!

Dagen jag väntat på med stort D!

Ha haft en gemytlig dag igår med Mrs J. Vi fikade, shoppade, var ut på middag, badade bastu och hade en riktig tyttöjenilta. Och så har vi kollat på Stockmann hur jävla dyrt kosmetik är. Och vi kom fram till att vi har på oss ca 200€ kosmetik per dag, sjukt...Har saknat denna tös så otroligt mycket, så jag fick ett glädjerus i mig av att få träffa henne igen.

Idag Blir det utgång med tösarna och nackdelen är att imorgon far tåget till helsingfors redan 7.35. ;D Så tidig väckning så jag inte missar flyget...

Är bortrest 21.1-25.1, ni skall ha det kul i deppiga skit FINLAND!


kärlek

Var på besök hos min momi idag och blev några dineros rikare. Efter det har det varit en mysig kväll med min lover S. Och fick ett trevligt samtal av min Jessica att hon är påväg till åbo. Så imorgon skall jag tillbringa kvalitetstid med henne hela kvällen, fast jag har skola till 16.30 och träningar från 19-20.30. Men några timmar skall hon iaf  vara min, bara min...Har saknat dig vännen så otroligt mycket, och jag tror vi har många samtalsämnen att byta, Love u<3

Ser inte framemot att stiga upp kl. 7 imorgon och fara till skolan för att ha mikrobiologi föreläsning, hitta på nå intressantare tack!!

2 dagar kvar tills det blir avgång från helsingfors-vanda flygfält.
Bonne nuit!

Lördag

Att träna ultimate fighting är roligare än jag trodde. 50 killar och 2 kärringar, I like...Att få strida och brotas som karar gör, kanske int alla trodde att en som jag klarar av. Men bra har det gått hittills. Ända saken som måst skaffas är tandskydd och boxnings handskar.

Är stolt över mig själv, jag har ryggrad. Okej jag skulle ut på en idag, de sket sig förståss. Men jag for inte vidare till Onnela som dom andra gjorde. Dels för att kontot är på noll sidan, och dels för jag inte har lust och för att onnela inte hör till mina favoriter. Lite svider det när man såg bekanta på vägen när man traska hemåt och när trevliga personer skickar sms. Men skönt skall det vara med en krabbisfri söndag och mys skall det bli med min bästa mormor. Konstaterade att jag har varit redlöst berusad 4 gånger förra veckan så nu måste det trappas ner lite denhär veckan...

Var till samppalinna och se på ÅIFK-BK damerna idag och blev lite nostalgisk när man hamna sitta på läktaren och inte längre få stå på planet själv. I den hallen vann vi FM guldet och där korkades champangeflaskan, där jublade vi av gråt och glädje. Minns den dagen som om det vore igår. Jag saknar nog handbollen lite, ibland drömmer jag om att stå på planet igen, men tyvärr det är bara en dröm...

Nu skall jag krypa under täcket med min trogna man, John Blund. Gothen naht!




15 januari

Dagen är här som jag väntat på, en mild bakis har man och snart gäller det att gå på första ultimate fighting träningar. Ska bli skitkul!
Skolveckan är avklarad med många nervösa stunder, och härliga vänner som skämmer ut mig. Thanks I love u! ;)
Kontot står på minusidan, en resa står på shemat tills nästa vecka samt anatomi läsning. Gårdagen var i alkoholens tecken, punk rock party var det med lite tjej drama men reven såldes ändå åt turkar bland annat. En egen Enrique Iglesias hade man att vila ögonen på, synd så kunde han inte sjunga.
Nu skall jag börja tassa med spännande steg mot FinnFighters, pirr!


14 januari

Denna dag avklarad, utan problem. Har åter igen levt som en hemlös och gått vidare från hem till hem.Har myst med dom bästa och fått kärlek. Imorgon blir det party, dock nykter för på torsdagen börjar brottningskursen. Imorgon blir det igen en spännande skoldag, en lite nervös sådan...Men ja klarar de så länge int Alex är med mig som min svans!haha;) 
Nu skall jag hoppa under täcket och kramas med min andra hälft.
Gothen Naht!

Måndagen den tolfte januari

Efter att ha gått med ett lende på läpparna och ett lyckorus här i några dagar, så har jag varit full av energi och städat lägenheten, laga mat färdigt på bordet åt sambon och varit på länk. När jag böt lakan i sängen idag konstaterade jag att jag har haft natt sällskap i en vecka i streck...Och idag skall jag krypa under täcket ensam, utan att ha någon brevid att kramas med. Snyft...

Har haft ett långt samtal idag med killen som engång i tiden var min bästa vän. Synd att kärlek kan förstöra vänskap. Den killen kunde jag tala om allt med. Och nu finns det ärligt talat bara en vän jag kan öppna mig för. Nå iaf vi planerade med denna kille att han skall komma till åbo och hälsa på så vi kan igen skratta, gråta, snacka, shoppa och festa tillsammans. Och så skall vi hitta en brud åt han i åbo så han kommer oftare hit. Hahah. I love you boy!:)


Det pirrar lite i magen att fara till skolan imorgon.Hih...




god morgon krabbis barn!

Här sitter man själv, nyligen vaknat, sotig runt ögonen och allmänt sprängd efter en till utekväll och vin pimpplandes. Här sitter man och mår som man mår och funderar över kvällens händelser...Kanske är jag lite besviken till ens viss grad och nöjd till en viss grad. Ja vet int orkar int tänka på det. Vill ignorera det. Suck.... 
Ända va ja kan säga att hur fan fungerar en killes hjärna egentligen??Kan nån berätta de åt mej tack!

Nåja, lite roligare grejjer...Hahaa grinar för mej själv när jag har stoltserat åt alla hur duktig jag är som int ha falligt på isen iår ännu. Men såklart händer det när man just sagt det. Hahaha och ja föll pladask utanför torget och såklart så alla det. Idag lider jag av blåmerken. haha!:D

Sommarjobbet på Åland är fixat! Alex och jag har tröttnat på livet som särbon, så i sommar blir det en ny bordell, så välkommen!:D Tänk! Vi två skall dela kämppä på Ålan, hur häftigt är inte det!
15.1 skall min nuvarande sambo börja en nybörjar brottningskurs, skall bli häftigt att få brotas med fina svettiga män.


Jag hatar otrohet...

:)

Fick ett litet leende på läpparna, ikväll när vi snackade med Mr. D om hur vi träffades första gången. Hahaha de va ju helt sjukt! Och han berättade att han var förtjust i mig då, och beskrev känslan av att sitta breve mig i samma bil hur det pirrade i magen och hur han inte kunde låta bli att se på mig och drunkna i mina ögon den bilresan. HAHA nå den bilresan slutade inte så bra, men fram kom vi iaf förr eller senare.
 Och en sak måste jag bara säga dig...Att tyvärr killen är det lite sent att börja öppna sig nu... hehe :)

8 januari

Feelisen att vara i Åbo blev heti bättre när Mr. D kom efter mig från tåget och hade lagat ett mysigt kvällsmål färdigt dukat på bordet, och sa välkommen hem Lotta. Då fick jag bara en värmande mysig fiilis. Och att få mysa och kramas med flickorna.
Och att få tillbringa natten med att krama om bästavännen.
Skolan går däremot inte så bra. Har skolkat varje dag denhär veckan, att sova och shoppa lockar mera. Vad skall jag göra för att få motivation?En södern resa låter toppen tycker jag. Och jag tror jag har stora planer på g...

Har shoppat mig pank idag, blandannat SVEA underkläder, en finklänning så nu väntar jag med iver på nästa fina fest och sen har jag tömt GT:s hyllor. I love it!
Idag skall jag fara ut och mingla med min andra hälft. Fick just ett samtal av barndomsvännen att hon kommer till Åbo idag på en dags loma, haha härligt!

Är på definitivt bättre humör!


Sad, but true...

Ärligt talat så tar det emot att sätta sig på tåget och fara till Åbo.
Har inte en minsta lust att fara dit och tillbaka till vardagen igen...
Ser på något sätt inget ljus i det hela.
Till och med ekenäs lockar mera.
I Helsingforsregionen hör jag hemma.
 Här finns allt jag behöver för att må bra.
Kanske jag borde bara uppfylla mina drömmar jag har, tack för rådet M, jag skall fundera och jobba på saken...



Pokerface

Jaa-a om man skall vara ärlig så är jag inte så stolt över mina prestationer på mina nyårslöften...För jag har nämligen brutit ALLA, haha vad kan man annat än skratta åt det, men kanske det blir ändring när jag far tillbaka till Åbo!

Fredagen var i alkoholens tecken, några ekenäskillar tappade bort sig till storstan. Rolig kväll var det, med många bekanta man inte sett på flera år samt gamla klasskaverin och gamla killar som har fått vara med i min livs historia.  


Jag förstår faktiskt den orsaken D har varför han int tycker om att vara berusad, dvs. för att man byter personighet då. Eller kanske ens riktiga jag kommer fram då? Men om man kommer ut ur sitt skal först när man är berusad så är man en ganska svag och osäker person tror jag...

Var dig själv, alla andra är redan upptagna...



nytt år, nya löften...

Det nya året välkomnades med härliga människor. 2 stora fester besöktes, fast det inte var lika bra stämning som det var förra året, men jag är nöjd ändå.

Nu har ja bestämt mej att det är slut supet för min del. Står inte längre ut med mina mördar krabbisar som börjar på moron och fortsätter i 2 dagar. Jag orkar int, har inte tid att ligga i sängen och på dåligt!

För att få ett bra år 2009 har jag gjort dessa nyårslöften:
  • Börja med ett hälsosamt liv. 
  • Sluta dricka alkohol haltiga drycker i stora mängder.
  • KARKKILAKKO!
  • Beté mig snällare mot vissa personer.
  • Sluta dissa killar på ett fult sätt.
  • Få bort vissa personer som spökar i mina tankar...

Jag tror det kommer hända någon spännande och stor förändring i mitt liv det här nya året!

RSS 2.0