Bye bye vardagen!

Nu...Återstår det bara några timmar tills man får sätta sig i sitt blivande hem i nästan 1 vecka, dvs en röd charmig Renault. Ja det blir sambo liv i den oxå för Alex och jag kör kosan, alltså vårt hem till Åland!Jahh akta er Åland för på söndagen  har 113 av er gonnorré!!!Jaa-a detta äventyr måst nog vara ett minne för livet, 2 wannabe brunetter ute på vift i en främmande stad. De kan ju inte bli bättre! Blåögd som man är så vet man aldrig var äventyret slutar. Ända probleme vi har är var våra telefoner å sånt ska laddas, men de tar vi nu int stress över..De löööser sig! Jeah nu borde man ta itu med det där packande usch!

Idag har man varit till åbo och sett på 3 lägenheter, men vi beslöt oss med Alina att ta den sista vi var och se på. Den va finast fast den låg lite långt bort, eller långt och långt på lasarettsgatan nära tågstationen, så en liten promenadväg till stan skadar ej! Helt nice kämppä en 74 kvadrats trea med mycke klädskåp och en klädgaderob..Härlit nu får ja äntligen ordning på mina skor! Den är delvis renoverad parkettgolv, kaklat badrum, balkong och frächa ytor. Så vi kommer nog att trivas tror jag. Synd bara att min andra hälft, dvs Alex och jag blir särbon nu och hon bor på andra sidan Aura å, men int hindrar de mej för jag kommer och våldgästar dej och skall tuta på din arm igen som ja gjord i sömnen här om veckan. Awsome!

Nu skall det bli packning så man hoppeligen får sova nån timme inatt.

                                                                                                                               Ha en bra vecka utan ekorrarna Eero&Eetu;)



Kyss!Vi syns på rockoff;)

Min kärlek till skor<3

8 par skor har man köpt under veckans lopp. Underbart! Min passion är nog dom där skorna. Okej jo ja har bedrövliga skor på mej när ja går till jobbet eller överhuvutaget är ute på promenixar. Men det kanske jag kan förlåta mej själv. För nu äger jag över 50 par skor och min dröm är att få ett eget rum för dom. High heels är det snyggaste en kvinna kan äga och kvinnligare blir du om du går med dom! Och dessutom alla tjejer är det forskat att högklackat ger dej bättre rumppa och sex liv ;) Så att ni vet, använd klackar! Och ni killar...Det första många kvinnor ser på hos er är just skorna! För dom berättar mer än ni anar...


Ute och flyger i drömmarnas värld...

Nu är det dags att ta tag i mitt liv...Är i samma skede ännu som för 10 år sen förutom att man har flyttat hemmifrån och bytt stad. Ända radikala förändringen ja nu ha gjort under dom senaste dagarna är att ja har blivit mörkhårig och att jag är i karkkilakko, ingen godis, ingen glass..De är jag faktiskt stolt över för min kärlek till godis är som kärleken till ens mor typ..ööh?! Nåja men nu e d sjätte dagen på g så månne ja nu int klarar längre. Kontot står på 2,5€ efter gårdagens spontana äventyr till min blivande boningsort Åbo. De är nice de när man ska leva resten av månaden och så skala man nästa tisdag till Åland och leva där en vecka. Så är det sen när man lever en dag i sänder och flyger bland molen och tror att live är som i en film. Nu måst det bli slut shoppat, klädskåpet bognar och kläderna hänger med prislapparna på och så gott som hälften av mina kläder är antingen oanvända eller så ha man haft på dom 1 gång. Så är det sen när man älskar att leva sex and the city liv! Shoppar, springer på kaffe på stan, lagar lyxiga luncher/middagar med vännerna och festar och minglar. Härligt är det men det är det som svider på kontot...Mest morkkis har man nog nästan för att man skulle borda ha något sparat tills skolan börjar, menmen det är den dagens problem! Skall på måndagen gå och se på 2 stycken treor i centrum av åbo så det är nice!Kanske man sku hinna me ett besök till min mormor då oxå så man skulle få lite fickpengar;) Alltid ett bra trick!

De senaste veckorna har jag hängt med min andra hälft Jessica nästan 24/7. Vi har haft spontana äventyr lite hit och dit, morgonmål på madicken varje dag och så har vi shoppat, shoppat och shoppat. Skratt och gråt har det vari med i bilden, och så har vi kostaterat att man är överdrivet känslig när man har sina pms besvär. Huh int är det lätt att vara kvinna!

Uppmuntrande har det varit när några gamla vänner/bekanta, eller såna som man int har myky kontakt me har tagi kontakt till en. När telefonen ringer är det alltid lika överraskande om det är nån som ínt dagligen ringer. En liten stress har man över sig när man har lovat att träffa så många och man vet själv att man inte hinner/orkar med det, lättast är det att bara träffa samma personer som man annors umgås med, mer eller mindre...
 
På lördagen blir det en trip till huvudstaden där vi skall ordna polttaren till en kompis. Skit kul skall det bli! Men det ser troligtvis ut så att det blir en hemkomst på kvällen så ja få fortsätta festa med vännerna i eknäs. Känns som om det var evigheter sen man var ut i eknäs!



Idag har varit en härlig dag. Suttit på kaffe i timmar, lagat lunch med Jessica, varit till serendi på kalja och ute och gått en lång promnad med Jon. Härlit! Bara natten skulle sluta bra, sambon är på jobb och här sitter man och är skraj för våldtäcksmän. Och att gå och lägga sig ensam i sängen när man ha haft nån breve sig nu i flera nätter. Måst gå och sova i sambons säng så får hon komma och mysa på morgonen då hon kommer hem.

Tidididiiiiii 3 arbets turer kvar sen semester!


 
Njut av livet...Livet är en dröm!
Oj va ja känner mej lycklig :)




 

Still going strong

Hej håå!det var en tid sedan man skrev senast.. Har varit allt för många händelser på sistone så har int hunnit skriva. Hunnit å hunnit, lat som man e så har it man orkka..

På senaste tiden ha det varit ganska mycke festande och härjande. Datorn ha ja fått sönder på någo underligt vis, så man ha int nörda lika mycke som förut. Har varit två onsdagar ti Hesa (stan;) å festa med Alex. Och det har varit dom roligaste krogkvällarna på länge! Så de smakar it lika bra att fara ut i eknäs nu. De bästa att vara ute och festa i eknäs är att man har alla nära och kära på samma ställe. En vecka semester had ja men den for lika snabbt. Skönt var det nog han njuta lite av skäri live. Alltförmycket shoppande har det blivit på sistone som it min ekonomi gillar. Midsommaren firades ute på Pettu osv...

Får int någo gjort för tillfället. Kämppän ser ut som ett kaos, borde träna och uträtta lite ärenden på stan, borde söka efter kämppä i åbo.. men nej inget blir gjort. Jobbar och sover bort dagarna. De e just snyggt de. Borde bli lite bättre väder kanske man sku få fjutt i bena! För tillfället skulle jag bara villa ligga i mammas famn och mysa. Måst nog försöka hinna me minst ett till besök till Rosala i sommar så att mamma får skämma bort en...:)

Nu måst vi lugna ner oss här på horgatan eftersom grannen säjer att allt ha ändrats sen vi flytta in. OOPS!

Ha det så bra och njut av sommaren!

RSS 2.0