Höstmörknet har kommit på besök till staden.

För tilfället ligger jag i en höstdvala men växlande humör och tankar som seglar ute på de sju haven. Men jag har kommit fram till att man blir int smartare med att fundera, det gör bara saken och humöret värre. Så att gå med ett leende på läpparna gör livet så mycket lättare och omgivningen ler tillbaka. Så smile!:)
Fick annors världens finaste komplimang(er) av en kille i helgen, en av dom var om min glada utstrålning. Helt sjukt, det var säkert första gången jag uppskattade när en främmande kille gav komplimanger, det kom så mycket och så fina saker som jag aldrig hört från en killes mun förut..Tack för det mr. Okänd!:)

Nu blir de mys me S..Hörs senare!Kyss!

09102009

Sombäst sitter ja på M/S Amorella. Inte något vidare kul kan ja berätta dör er... Bakom mej sitter en svettig gubbe med flint och sneda glasögon som flåsar mig i nacken. Mysigt! Och brevid mig sitter en psyk kärring, ja eller så ser hon ut. Hon är kanske kring 60 år och har förkorta byxor på sig och hör på musik och nynnar till det.. Huoh, imellanåt känner man sig som om man sku va den enda normala.. Men kankse dom som sitter här tycker att ja är en psyk kärring som sitterframför datorn och suger på en godis som om det skulle vara något annat och småler..:)


STOP the war.

 



Jag skulle vilja rädda världen. Men hur? Förtillfället kan jag bara bidra med några slantar i månaden...
Men en dag skall jag ännu jobba för det.
Jobba hårt.
Och få min vilja igenom.


Peace!


RSS 2.0