Ingen aktiv studerande här inte!

Hej hopp!Nu har skolatressen börjat, ligger långt efter när man inte har varit i skolan på 1 vecka. Arbetet som skulle vara inlämnat på förra fredan är änsålänge ogjord och imorgon skall vi ha ett annat arbete inne som jag fattar noll av. Såntur var Linn-Marie snäll och föreslog att vi skulle göra de tilsammans, så imorgon blir det en tidigare skolstart så får hon ta mig i handen och förklara hur man skall gå till väga. Shit fan va ja kan hata arbeten. Käääk! Skönt har det varit med en lugn helg, har varit både idag och igår med Azemine i skogen på läng och därefter haft "hemma gym" och ho de va skönt!Igår kväll kom Hamps på besök så vi åt gott och hade "fat saturday" uschusch..Riktigt mysigt var det Azemine joina oss och så på film, what happens in vegas. Oj man blev så kär när man så på den. Skulle inte alls förvåna mej om jag sku gifta mej i fyllan och villan haha lite häftit! Så chiks skall vi fa ti Vegas?;) Ida bär det av till åbo igen, skönt att sova i egen säng istället för nån hård, obekväm sjukhussäng! Nej nu måst ja ta itu med skolarbeten och städa köket före mor&far anländer från sitt snabb besök till uppsala. Köket ser ut så saatan efter att grisarna har kockat där. Ha en skön söndag! Och lycka till Alex i matchen, de går nog bra ja hejar på dej å dina mål ;D haha minns du?;)

Borta bra men hemma bäst...

En nyss hem kommen tös som luggit på jorvs sjukhus nästan 1 vecka. Oj vad skönt att vara hemma igen kan jag seja! Hamnade in på sjukhuset p.g.a hög feber, var så svag så ja inte orkade sitta. På sjukhuset har dom tagit jaa säkert 100 olika prov så jag är blå av stickmärken och kanylen var min bästa vän. Har gråtit av smärta, gått på lugnande mediciner och värktabletter som klassas till droger. Så man sov gott iaf av den dosen :D Nåja diagnos fri är jag än så länge, läkarn ringer om mera resultat på torsdan. På bena är jag nu lite rygg smärta har man till följd av att 3 läkaren har försökt få ryggmärgsvätska av mej som inte lyckades och jag tjöt som en hora av smärta och sa att nu satan räcker de. För mej pinar man int!

Nu när man piggnat till lite börjar alkoholtanden värka. Så på torsdan bär de av till mitt livs första Vasa besök, oj vad jag ser framemot de! Ida har Sofia & Marie stor inflyttningsfest i hesa, men skippar det och har en mysig kväll med hamps. Va skönt det skall bli! Tack alla nära och kära som kom och besökte mej på sjukhuset där jag låg som ett levande lik och jessica som kom ända från eknäs dit och förgyllade min dag. :) Synd så missade jag den efterväntade porr sitzen men jag tänkte på er som hade det roligt där.

Good girls are made of sugar and spice, my girls are made of vodka and ice. Saknar er<3

Grrr


TILL DEJ

Den som inte ser dej, saknar ögon.
Den som inte hör dej, saknar öron.
Den som inte älskar dej, saknar hjärta.
Och den som inte vill ha dej som vän,
får helt enkelt skylla sig själv.

DU
betyder något för mej<3


...

JOU!Här sitter man i skolan aningen krapulantisk, trött huvudet verker och klockan tickar långsam framåt. Här skall man sitta till klockan 17, har skolkat redan några timmar idag, skönt med lite sömn... Igår var det förfest hos Saara med eknäsbor, hangöbor och skäribor..Planerna var att fara till kåren för gulisakdaemin hade ordnat bänd och keikkor, men det sket sej så vi for ut först på nån liten mysig krog och sen bar det åt till onnela. Där var eknäsborna och firade Timon :P Och vi dansade oss svettiga med ålänningarna...
 
Nu skall jag börja jobba flitigt på data lektionerna. Såntur har vi andra på klassen som är i samma skick som jag just nu så man behöver int känna sej ensam och tycka synd om sej själv. Kanske det blir utgång idag igen när drickorna i onnela är på -50% idag med sk-kortet ;) Får se hur man repar sig till kvällen!

Ha en bra dag!

Lathet...

Usch vad man kan vara lat, ville ha kaffe men orkade inte koka så jag fick nöja mej med te det är ju så lätt att bara sätta vatten i kokarn. Såhär lat får man inte vara! Nu sitter jag och hör på slickmejiöra musik och väntar på att klockan skall bli frissa dags. Brist på sysselsättning?JO! Slutade alltförtidigt idag, hann inte och träna före frissan, lägenheten är skurad från golv till tak, så vad göra? Dom flesta kompisarna sitter vid skolbänken sombäst och jag ja jag nördar.
Sitter och ser på massage priser, fan vad dyrt! Behöver omedelbart massage för snart kan it jag röra på huvudet längre...
Adios!

Extreme makeover please!

Usch är trött på mej själv sombäst...Ida blir det ett frissabesök så hoppas man int mera ser ut som söndamoron i håre. Sku villa ha ny stil, och börja om frånbörjan. Måst ringa till Malin att hon tar mej i handen så man kommer igång med tränande!

Helgen gick inte som planerat. Låg hemma på soffan på lördan p.ga stegring och explosions fara i kottn. Men det var helt skönt det oxå kände mej som en ny mänska efter överdos av sömn. Nu sitter ja ensam hemma och stirrar på de vitmålade väggarna som måst få en ny outfit.

Ikväll är det tortilla kväll hos Sandra Himmelroos med chiksen, va kul de ska bli! Hoppas nån är med på en utång ida? ;)
Borde fara hem ti mami&papi nån helg så sku man få resan till France beställd och pappa måst hjälpa mej med lite papersarbete, sånt som int min hjärnkapacitet räcker till. Usch allt som man måst göra stressar mej, är van att leva som flummare att ta en dag i sender. Men nu känns det som man sku ha sitt liv i en almanacka, Oooh gosh!

De som jag har saknat mest med Åbo är att inte Jessica & Bodil finns här. Dom filurerna springer i mina tankar varje dag och därför har jag planerat in ett ekenäs besök på torsdagen bara det passar för dom. Är bjuden på en kompis 20 års fest i karis i helgen, men tror jag skippar den. Nästa helg blir det troligen ett besök till huvudstaden för Sofia och Marie har inflyttningsfest.

jeeesjeees men ha de gött!


Uppdatering från mitt nya hem i Åbo!

Nåja var ska man börja? Det var ju en tid sen man skrev..Nåjah Grekland var härlit, sol, alkohol och trevligt sällskap! Fest var det varje dag, så ekorrarna trivdes.

Med gråten i halsen lämnade man horgatan & eknäs. Nu bor man i "storstan" som är egentligen ganska liten. Här är det en enda fest, ja varje dag om man så vill! I proppfulla onnela har vi skakat röven nätterna långa, alkoholen har runnit ner längs strupen, ock plåmböckerna töms sakta men säkert.. Skolan har ordnat många fester, pinat oss gulisar och första sitzen firades med hålligång, sång och snapsar. Många bekanta och vänner finns i denna stad. Har hängt en del med hangö borna och förståss med klassen ganska mycket. Har en stor klass på 43 pers. därav 8 e killar. Ou helloo! Det är hot med manliga vårdare ;)

Saknar lite min f.d sambo, men nu är vi särbon och det funkkar oxå bra! För jag bor hos henne typ halva veckan. Ja det är mitt andra hem. Ida blir det inflyytnings fest hos Kimmen & Kalle så då är det igen hangöborna och jaag som härjar. Yeah så ska  Marre och jag busa lite igen;) För vi kan ju det, eller hur?;D

Skall bara tillägga att jag har världens bästa mamma! Hon kom hit förra veckan och städade och fixa lägenheten i skick, shoppade mat och skor åt mej, strykte gardiner och diskade. Och nu lovade hon köpa till julklapp åt mej flygresa till Paris! Så halloo Sofia & Miio ja kommer och våldgästar er;) Då blir de fest och shopping med tösarna:) Love u mom<3

 

RSS 2.0