ler

Jag tror jag lever mina lyckligaste dar, förutom idag när en megafolonisk baksmälla besökte mig. Men annors är jag lycklig och glad. Gårdagen var en lyckad kväll med både gamla och nya ansikten med i bilden. Klarade dock kvällen med många om och men, utan M&M= Minttu och Matti. Det resulterade till en "lugnare" kväll utan morkkis.
Idag skall vi festa till det litet för väninnan, men jag skall hålla mig på vatten linjen idag!

Grattis Johan på födelsedangen och tack för en skit lyckad kväll igår!

Ha en bra lördag!

fredag med stort F!

Denna vecka har mest gått ut på mysiga stunder och jag har svängt om min stil och gjort mycket som står som ett big no no i mina principer, men det har funka ganska bra och det har resulterat på lite spänning i vardagen. Fick igår finbesök från Karis och idag står det på schemat att hjälpa M&D att flytta samt att fira min brother from another mothers födelsedag ikväll! Skall bli kul att se pärlorna från Rosala, fast flaskbottnet lockar inte så mycket. Men skall ändå smaka lite och ha en träff med en annan ännu ikväll...

Kommer kännas ensamt i Åbo dom här 3 veckorna när min Matti far till karis på praktik, och Niinisen är på Kongo i 5 veckor. Kommer att sakna er!!

Ghetto party

Är taggad för kvällens ghettoparty, så snart skall hängbyxorna på, svarmålat smink och  skall njuta av hur olika stilar facienerar mig. Sombäst håller Sara på att lära mig spanska och jsg perklar mig över skolan...

Lady Gaga har igen gjort mig på fall, hör på denhär sköna låten som är allt annat än Ghetto/Hip hop.

Lady Gaga- Pokerface Acoustic-Live
Skön Acoustic låt på Pokerface mycket bra!

(Lyckades inte få ett youtube clip här:))

Matti&Mervi

Direkt man kom hem till Åbo så rusade jag iväg till min andra hälft, för att vara lite handy man och få kramas med min min matti. Sombäst firar alla fastlagstisdagen med fest på skolan, men mervi&matti spenderar kvalitetstid med varandra, dvs vi sitter på varsin dator och är ytterst sociala:D

Känner att jag är behov av rehab nu. Är sliten efter allt farandes och flängandes från stad till stad, samt de ohälsosamma livet man levt. Nu skall jag hoppa i duchen och sedan kramas med Matti the one and only!

Har gjort något idag som är ut över mina principer. Men kanske det är på tiden att slopa principerna och öppna ögonen för andra synvinklar!

Gothen naht!

On the train.

Sitter sombäst på tåget påväg till föräldrarhemmet för att få lite omsorg av la familia och ett sjukhusbesök imorgon. Imorgon är det fastlagstisdag och skolan ordnar pulkkaåkning samt tävling av dom bäst byggda "pulkkorna", förra året hade skolan vunnit med att laga en pulkka med bastu på. Därefter blir det eftersläpp @ D'Åka. Men jag tror jag tyvärr avstår från dessa händelser p.g.a. att jag har examination på onsda morgon samt att jag vill spendera kvalitetstid med pärlorna där på hemorten. Onsdagen står det Ghettoparty på shemat, det skall bli fett nice!;) Förutom då att vi har tent på torsdag morgon men månne de inte löser sig! 

Jag längtar tills sommaren, och är taggad för ett soligt och hoppeligen nice sommarjobb på Åland! Måste kolla på flera sistaminuten resor så Mervi&Matti kan fara och ha en riktig finne semester på playan!


Kårkulla på semester  dvs. M&M= Mervi&Matti/Makuuni&Mäkkin :D

hoppsan!

Hoppsan de lyckades inte så bra med min blogg via telefonen, det slutade att det kom över 20 likadana inlägg...Haha:D Nu e ja back in TKU. Svimmar snart av tröttheten när vi endast sovit några timmar på en soffa i en bar på en iskall båt. Nu skall jagg hoppa under täcket och sen gå till skolan och kopiera några papper och sedan hoppa på tåget till Grankulla. Huhu vad man flänger och far helatiden!

Ha en bra dag allesammans!

Kongo in my heart.

Ligger sombäst i en lägenhet och slappar. Här har vi luggit hela dagen och haft det skönt. Prövar för första gången att mobilblogga, okej lite nörd varning men bra går de...åland är härligt, lite äventyr har det varit och drama. ekorrarna eero&eetu blev Mervi&Matti igår kväll...både mervi&matti har vari på fremant i helgen och hitta sina åländska gudar, som har uppfyllt allt man kräver av en kille, och lite till... Inatt far båten hem från ett vitt kongo!ha det bra och tack anniih för att vi fick bo i din lägenhet!

Åland

Om några minuter bär det av till Viking terminalen, och åter igen är det nya äventyr som gäller. Dvs. Kongo skall besökas och göras osäker, Och pärlorna från klassen skall med, det skall bli en über kul helg! Nog för att man missar mycket som händer på fastlandet, men månne inte det är värt det!

Ha en bra helg allesammans, nu skall jag iaf fira sportlov och njuta av det :)


Im in Love!

r.kelly ft. T.I&t-pain-i'ma flirt, lady gaga-starstruck, lady gaga- love games, lady gaga- disco stick, lady gaga-boysboysboys, jay z- we made history, pink-please don't leave me, Jay Sean- Ride it, Kings of leon- Sex on fire

Jag är helt såd för dessa låtar just nu! Tack Niko för det härlig musikpogrammet Spotify!


17.02.2009

Hemkommen från Vasa är man med livet i behåll, än så länge iaf, för imoron bär det av på nya äventyr dvs. ÅLAND!
Sitter sombäst hos "grannen" på kaffe, han spelar tv spel och dom andra slöar, socialt värre!:D Skoldagen idag har varit lång idag, började med lab övningar så man ha fått tortera kompisar med några x-antal nålstick. Imorgon blir det sen examination på olika nålstick, katetrisering, sugning, näs-magsond, sugning m.m. Så man får se om man klarar av det!
Lite stressad är man över allt vi har i skolan men månne man inte får det upprätt så småningom. Skall bli skönt iaf att vara på "semester" i Kongo!Iaf skall sommar arbetsplats besökas.

Ha en bra dag och njut av solskenet, eller de som vi har iaf i Åbo:)


Happy valentines day everybody!

Glad vändag allesammans! Njut av era vänner!ha en oförglömlig dag, det skall jag ha iaf! För jag är i vasa så jag får återkomma bara jag kommit hem:)
------------------------------------------------

Här sitter jag igen med kassarna fulla av snygga plagg jag shoppat i Vasa city! Köpte en liten vändagsgåva  åt mig, dvs. ett SNÖ armaband som jag fynda på -50% och en liten bok om Skorpionen måste jag köpa från Urban A som förgyllar min dag. Har blivit fast i att läsa om horoskop. Ikväll är det coctail party samt köttmarknaden på Fontana som gäller;)


Ett roligt sms fick jag idag av min moster, vändagen till ära:

Hej toppentjejen!
 Vi får inte glömma att komma ihåg varandra!
Låt oss skåla för oss & för männen som har oss,
Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer att möta oss!!
Sändes bara till mina bästa tjejvänner. Du är bland dessa utvalda!
Du räknas som en av de 10 häftigaste bland mina vänner!
Sänd detta vidare, om du bryter kedjan riskerar du 10 år med
hängmage, försvinnande hår, hängröv oönskad hårväxt och lite sex!
Jag vågar fan inte chansa!

skorpionen

Här är jag i ett nötskal:)

Det finns gott om känslor i detta lidelsefulla vattentecken. Skorpionmänniskan är mycket känslig och sårbar. Hon kan bli hämndlysten eller svartsjuk om känslorna såras, glömmer inte vare sig en väntjänst eller oförrätt i första taget utan ger vanligen igen förr eller senare, gärna dubbelt upp.

Baksidan med detta viljestarka tecken är kontrollbehovet. Skorpionen är alltid självbehärskad och registrerar med sin skarpa iakttagelseförmåga allt som sker i omgivningen. Här finns vidare en tendens att manipulera andra efter sina egna syften. Skorpionen bör ge akt på sig själv, så att inte en misstänksam eller beräknande läggning utvecklas. För varje Skorpion är det viktigt att lära sig att slappna av och släppa på kontrollen en smula.

Denna hemlighetsfulla natur berättar inte mycket om sig själv eller sina planer. Skorpionens intensiva känsloliv och starka inre upplevelser kan vara svåra att i ord förklara för andra, varför hon föredrar att behålla sitt innersta för sig själv. Detta tillsammans med den starka självkontrollen är förklaringen till att många Skorpioner upplevs som svåråtkomliga.

Fysiskt förknippas tecknet med underlivet och avsöndringsorganen. Skorpionen har vanligen kraftfulla, passionerade känslor som sjuder under ytan, och ett starkt driftsliv.....



Taggad till max!

Jag har länge luggit i valet och kvalet vad man skall göra inkommande helg Hesa, Hangö, Åbo, Vasa?!Men nu är det bestämt...Vasa, Vasa, VAAASAA here we comeee!! I hesa skulle systern min ha hyrt en krog och firat sin 23 års dag, och i Hangö har 2 härliga killar sin födelsedagsfest, och i Åbo skulle vännen ha inflyttningsfest. Men jag flyr alla evenemang och pyser till vasa med tvillingen för att fira vår första alla hjärtansdag ihop, och hur det skall taggas på Fontanas dansgolv;)

Sen nästa helg är det finlands Kongo som gäller, dvs. Åland, mitt tillfälliga hem på sommarn!Kan inte vänta!

Fundersam...

Är inte kompisar till för att ge energi åt en? Men vad gör man med såna vänner som tar all energi av en? Är det vänskap? MAn skall ju ge energi åt  varandra, men med några så sugs energin bara ut, och man orkar inte med det...Inte i längden iaf...

Good morning sunshine!

Det är något nytt att jag har skrivit 3 bloggar inom 24h, kanske betyder det att jag har haft extremt tråkigt. Gårdagens deppningsperiod gick över när jag fick S med mig på banan. Vi var till Poro och Edison, där hela idols gänget satt i bordet bredvid. Lite skämdes jag när shakki fota dom, hallå låt nu dom ha ett privatliv fast dom har sjungit på tvn och vunnit en sångtävling! Ja blir bara störd på sånt...

Jag sitter och ser på diskhögarna, kanske man borde ta itu med dom för inte försvinner högen fast man bara ser på den, eller gör den?
Sov ända till kl 13 ida, lite skönt men kanske lite bortkastat tid, så går det väl när man har telefonen på ljud och fyllona ringer, hehe nejnej:)

JAg skall dela med mig några bra party låtar

Akon-Beautiful

akon ft lil wayne- so i paid

the game-let´s ride

kanye west-heartles

alison hinds-rol it gal

craig david-insomnia

Beyoncé-Single ladies

Basic Element-Touch you right now

 


Var är jag?

Var är jag? Dvs. Glada Lotta som aldrig har någo problem, och går omkring som en solstråle. Har jag gömt mitt indre jag? Vem är jag? Vad gör jag här? Vad är felet?

Saker jag sku villa ha svar på... Är jag påriktigt såhär svag innerst inne? Hur kan jag låta det gå såhär långt... Har varit stolt en god tid för jag har trott att jag kommit vidare i livet, och lämnat det gamla bakom mig. Men tydligen hade jag fel, mycket fel. Att självförtroendet steg till 10 och jag var glad, nöjd och njöt av livet. Men idag insåg jag att jag hade fel, och det sjönk till punkt 0 igen. Att bygga upp det från punkt 0 till 10 kan ta tid, men jag klarar av det, jag har super härliga vänner. Bara jag struntar i drömmarna så går det, det går, det går, DET GÅR!!
Jag hatar detta stadie av livet måst bort härifrån, långt bort till sydliga breddgrader...Att känna sig såhär misslyckad gör ont, mycket ont...Men jag ser ett ljus i det hela...


sjunde februari tvåtusennio

Idag är dagen då alla är ute och har det roligt...Men en Lotta som bor på lasarettsgatan sitter ensam hemma i Åbo och deppar. Hon är lite sjuk också. Denna inderliga varelse har konstaterat många saker denna vecka. Det suger att vara sjuk, nu när man är det skulle man verkligen villa träna och pina sig själv. Jag skulle vilja läsa på mina tenter och satsa på det, men nej man är helt död. Skönt med en lugn helg för engångskull, tisdagens Halarsitz gick lite över, men härligt bordsällskap hade man, synd så var inte tvillingen med.

Tänk att ett enda samtal kan göra att ens liv ser grått ut. Att ett enda samtal kan göra att man mår så dåligt inombords så man vet inte hur man skall vara. Man känner sig helt enkelt så dum och förstörd. Hur kunde jag låta det gå såhär långt...hur kunde jag låta dethär hända just mig? Varför just jag....Såntur har jag ett bra pokerface och tog allt med en klackspark, trodd ni!

På torsdagen var vi på double date, killarna lagade en lyxig överaskningsmiddag åt oss och därefter for vi på bio och såg på Twilight, och jag blev förälskad i en vampyr! Väntar redan tills nästa film kommer ut. På bion såg jag gamla bekanta ansikten, dvs. Sofia var där, och vad är chansen att en tös från dalsbruk råkar hamna samma dag, tid och plats på bio med oss, skit kul att se henne, du är saknad!






JAG SAKNAR DIG!

030209

Här sitter man och har nyligen vaknat ur sin skönhetssömn, musklerna värker och blåmärken har pyntat min kropp. Träningen igår var skit kul, vi lärde oss att sparka och fälla ner motståndarn på rätt sätt, tyvärr vågade inte killen jag var par med sparka mig på allvar eller slänga mig i backen påfullt. Fast jag är kärring så är jag inte gjord av glas. En match blev det oxå med D igår, där jag förlorade överlägset!

Såg igår en jävlit rolig svensk film , Smala Sussie av Ulf Malmros. Om ni vill ha ett gott skratt så se på den!

Ikväll är det Halar Sitz, före det borde jag ta itu med städandet samt tentläsning. Men har ingen motivation, finns bara en sak jag tänker på helatiden och som oroar mig, det är lite småjobbigt men jag klarar det...


020209

Sitter och småler när jag tänker på dagens födelsedagsbarn så kom jag på våra repliker på krogen med min tvilling. För vi har nästan varje dag födelsedag när vi är ute och festar och shakki är dumma och tror att vi är tvillingar och bjuder oss på födelsedags drinkar...Och det fulaste var när en frågade hur vi har olika efternamn, och jag sa att vi har olika pappor, och sen kom det: kan tvillingar ha olika pappor?:D
Bilderna från Paris är uppladdade på ansiktsboken, så mera update orkar jag inte göra...
Nu skall jag med tvillingen till solarie och sola bort vår albinofärg, sedan är det träningar på shemat och en lyxig middag åt vännen.

Njut av det vackra vädret!

RSS 2.0