31.12.2008

Nu är dagen här som många har väntat på,då skumpan skall fram och man skall skåla för det nya året. Tyvärr är min andra hälft inte med på dagens fest. Själv sitter jag ännu i Grankulla med mitt missfärgade hår och väntar på att S kommer och färgar om det. Snyggt med orange hår! Sedan bär det av till den saknade staden Ekenäs, som imorgon är Raseborg...Hah:)

Jag önskar er ett GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!


30.12.2008

Stegring, Feber, Huvudvärk, Tandvärk & Rippe från näsan, just passligt till nyåret, NOT! Sablar, är det bara för vi har väntat så mycket på nyåret som detta händer oss?


Nyår, nyår nyåååååååååååår!!!

Väntar, väntar väntar...Hoppas nyåret blir lika lyckat på degerö dehär året som förra året, oj va ja längtar dit! Och hoppas att vännerna och jag själv kryar på oss, men månne de int fixar sig med lite minttu. Usch nej, aldrig mera minttu! För det är det som gör mina ben ohållbara, och huvudet tomt. Skulle oxå vara roligt att spendera nyåret i helsingfors, för så många barer har efterfest till kl 14 på dagen! Så kankse man tar morgontåget från ekenäs och fortsätter i Hesa, jooo!!

Fick en härlig försenad födelsedags present ida av hamps, dvs ett fotoalbum fyllt med gamla minnen! Oj vad jag uppskattade den gåvan och hur hon hade lagt mycket tid ner på den..Sådär har ni ett tips om ni inte vet vad ni skall hitta på till någon som fyller år!Tack hamps, detta fotoalbum skall vi skratta åt när vi bor på åldringshemmet :)

Juldagshelgerna har gått relativt okej, det har blivit fest i Ekenäs, Helsingfors, Esbo och en begravning har man oxå hunnit med. Imorgon skall ärenden skötas och sen kanske man far till ekenäs, får se lite vilket humör man är på!

Ha det bra!:)

Onsdagen den 24 december.

Nu är dagen här som alla småbarn har väntat på. Själv har man redan varigt på jobb idag, och nu sitter man och är dödstrött och väntar att alla gäster skall komma. Själv tänker jag vara nykter idag och fylle kusk. Det är kankse det bästa alternativet när man har morgontur imorgon, och en stor fest framför sig imorgon. Skall bli skitkul imorgon, dvs. ekenäs är i planerna och en stor middag&fest bjuds det på i langansböle hos härliga killar. :)

Tycker synd om dej min andra hälft som jobbar kväll idag, hoppas du ändå hinner lite fira jul med la familia! God Jul åt dig Alex dit på Mjölbolsta!<3

Ha en mysig och God Jul ni andra oxå!


23.12

En dag kvar till jul...Ja om ja inte skulle ha jobb så sku ja fly fältet! Jag hatar julen...
Imorgon har jag morontur, hoppas nästan att nån skulle va sjuk så jag skulle kunna jobba lång dag.

Snart ska jag fara till sello och köpa julklappar före jag slår ihjäl nån här "hemma". Argh, nervena!

Julshopping

Människorna är som dårar på stan för att köpa åt sig dom sista julklapparna. Sluta stressa människor julafton är först på onsdagen!Själv har jag bara köpt 3 julklappar än så länge. Har njutit av en skön eftermiddag idag på stan med Hamps. Hittade några tröjor åt mej fast jag bara skulle köpa gåvor åt andra, men så går det alltid.

På jobbet har det gått relativt bra, förutom att jag jobbat med lite lata personer. Ser exakt likadant ut som när jag jobba där senast, förutom att patienterna har bytts. Pogram har man iaf inför hela julen, oj vad jag väntar på JULDAGEN! Skall bli skitkul att fara till ekenäs igen och se gamla pärlor:)

Ha en skön kväll! Imorgon blir det shopping igen på listan;)

lördag

Förstagången på länge man kan stolt säga nej tack, jag kommer inte med ut idag. Igår kom jag sent på kvällen till grankulla. Och är ännu fudersam hur jag skall klara av att spendera 3 hela veckor här? Kommer att tappa nerverna på kiljuset sällskapet, dvs. min familj. Varför vi kallas kiljuset är för att vi alltid har så mycket liv, så föreställ dej själv att vara i ett hönshus i 3 veckor!

Om ca 1 timme skall jag på jobb, usch hatar första dagen på ett nytt jobb. Man känner sig så dum. Okej jag jobbade där när jag var 16 år men man har ju glömt allting! Och sen när allting går på finska så känner man sig ännu dummare, fast man kan finska någolunda bra men när den har rosta så mycket, iaf fackspråket.

Slutar kl 20 idag, så antingen far jag till en kompis på fest, eller så blir jag bara hemma och badar bastu. Skönt:)

Ha en trevlig lördag!:)

<3

Jordin Sparks- One step at a time


Justin Nozuka- After tonight


Kom igen era dystra jävlar, le!

Varje människa som ler är vacker. Leendet utsänder positiv energi. Alltförmånga känner sig fula, och det är den värsta av alienationer. Om de bara strålar ut åtminstone lite lycka, blir de vackra. Om de tror sig vara fula  blir de det.

Med andra ord, du är puckelryggig, dina öron hänger, du har inte ett hårstrå kvar på huvudet, din näsa är lika stor som pinoccios, dina tänder är ruttna och ditt ansikte har krossats tre gånger i olika olyckor, men jag försäkrar dej, kompis, att när du ler, då strålar du verkligen, du väger upp allt med din energi, du får alla att falla: kom igen, Quasimodo, det är du som är vackrast. Lyckost ös på!


Du gamla kära Ekenäs

Sorligt men sant!Ja saknar tillbaka till Ekenäs, skulle nästan va heti redo att flytta tillbaka..Men först måste studierna bli klara. Har tillbringat 3 härliga dagar i Ekenäs med dom härligaste människorna jag känner. Saknar dom, saknar fe, saknar våra kortspels kvällar,saknar horgatan och...

Nu är äntligen andraskedet över, så nu kan jag säga att jag nästan är en yrkeschaufför. ;)
Sitter hemma hos föräldrarna och funderar om jag skall fara till åbo idag eller imorgon. Vet att jag inte får något läst på anatomin idag ändå så kanske man skulle bli här och träffa några pärlor. Det är nästan stressande att fara till skolan när alla stressar över anatomin som de läst på i flera månader, och jag har inte ens börjat. Börjar ge upp mitt hopp i skolan..Orkar inte..

3on i Helsingfors och yrar

Missnöjd

Varför är man aldrig nöjd med var man är eller med det man har?
Varför uppskattade man inte det man fick då man hadde en som stod en kär?
Varför skall man alltid inse saker och ting sen när det är för sent?
Varför...Varför...Varför...?


Den här veckan har varigt jobbig, har kännt mej ensammaste i världen, såntur är jag inte den ända så jag har fått kramas och myst med vännen. Allt är upp och ner i livet sombäst, kanske är det juletiden som spökar. Mitt känsliga jag kommer fram igen, och när jag sitter på tåget mot helsingfors börjar tårarna rinna, kan det vara sant att jag är såhär olycklig. Och det första mamma säger i matbordet är att "lotta du borde nog hitta en kille åt dej så du sku lugna ner dig lite".

Nå inte ska man klaga jag har en härlig familj och vänner. Igår var jag och gjorde helsingfors osäkert, skitkul var det. Roliga bus gjorde vi när killen breve mej sov och han fick en trevlig morgon när han så kamerabevisen. En skön krabbisdag har det varit hos petter där vi alla luggit och mysit alla tillsammans.

Nyåret närmar sig och jag har redan 3 olika inbjudningar att välja mellan. Oftast brukar det vara svårt att hitta på något på nyåret men nu så måste man välja och försöka välja den bästa festen. Degerö inbjudningen står kankse högstupp på listan för att det var en huippu fest förra året. Middag som Björn ordnar på Kårken låter oxå lockande samt Alexandras parmiddag. Får nu se lite vart vindarna vänder sig:)



spontant äventyr.

Igår bestämde vi oss lite före 12 på kvällen med Marre att fa ut för att fira att skatteåterbäringen och studiestödet hade kommit. Jaa va ska man nu säga de var ett äventyr för sig, dvs. en Marre&Lotta kväll som de hette någong i tiderna. Lite drama blev det och sån som hör till. Vi somnade sött på mehukatti efterfesten hos en gammal bekant. Där vaknade vi kl 12 idag med alla kläder på och inpackade som sillar i sängen.
Huhu vilken dunder baksmälla som har slagit på idag. Har sovit till kl 18 idag och nu borde man ta itu med omtenten som skall tentas imo. huh!

Imoron är det skolans julfest, skall bli skitkul med live band och allt. Nästa vecka blir det glöggfest hos fiiliskillen och kanske ett besök till hangö på lördan när toyota har sin julfest. Skojj skojj:)

ADHD barn

Fullproppad av energi springer jag på kvällarna, går på långa promenader mitt i natten och är som en annan pigg dork. Lärararna säger att jag strålar av positiv och glad energi så man blir på gott humör av mej. Bästa vännen tycker att ja lider av ADHD. Ja..vad kan man säga..Är det ADHD eller bara en energikick jag fått inför vintern..?


Glögg, glögg å GLÖGG

jofan de ha de vari åtm i helgen och alla julfester fortsätter så jag tror man får en överdos av glögg varje jul..Men för det är det alltid lika gott nästa jul igen.

Glöggrundan var säkert roligt för dom som var på den här planeten, men tydligen smaka glöggen så bra så att den här flickan var bota på andra planeter. men så kan de gå om det är allt för gott!

Sombäst sitter ja hemma och nördar och har morkkis över att alla klasskompisar sitter hemma och lagar skolarbeten, men ja har alltid tagit skolan chill, så vafför stressa när de finns tid att göra arbeten i sista minuten och då får man dom gjorda iaf. Har aldrig varit en 5ans elev så jag nöjer mej med en 1a, huvusaken att kursen är godkänd! Nåja på fredan blir de omtent wohooo...NOT!

RSS 2.0